Znate li tko su zapravo veterani BBB-a?

'Članak gdje se spominju veterani BBB (dečki iz Heinzelove) koji je objavljen na Vašem portalu i drugim medijima 30.12.2011.

31.12.2011.
14:42
VOYO logo

Nakon što su mediji prenijeli 'službeno' priopćenje veterana BBB-a u kojem pružaju bezuvjetnu podršku vodstvu Dinama na čelu sa Mirkom Barišićem i Zdravkom Mamićem, već dan poslije stigao je demantij u kojem su optužili Izvršnog predsjednika Modrih za veliku podvalu.

Na našu redakciju stigao je još jedan, demantij demantija koji donosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani!

Vezano uz članak gdje se spominju veterani BBB - Zagreb (dečki iz Heinzelove) koji je objavljen na Vašem portalu i drugim medijima 30.12.2011., želimo Vas obavijestiti da to nije službeni dopis naše Udruge i svi dopisi, vezani uz našu Udrugu moraju biti navedeni imenom i prezimenom od strane predsjednika, tajnika i minimalno još jednoga člana predsjedništva udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ostale dopise i e-mailove smatrajte lažnim predstavljanjem naše udruge!

Za KN Veterani BBB - Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik: Vladimir Galoić-Dugi Tajnik: Željko Tomljenović-Lela Član uprave: Ivica Perša Član uprave: Bruno Širok Član uprave: Marijan Drožđan-Kranjčec"

Tko se lažno predstavlja, a tko ne, tko su zapravo veterani BBB-a, a tko nisu, zaista se više sa sigurnošću ne može točno potvrditi. Očito se ne zna, tko pije, a tko plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo