ZNATE LI KOJI JE SLAVNI NAPADAČ MODRIĆEV ROĐAK? / Za ove nogometaše nikada ne biste pomislili da su u rodbinskoj vezi

Image
Foto: Profimedia

Englezi su se pozabavili obiteljskim vezama poznatih nogometaša

16.6.2020.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Nikada ne biste pomislili da su ovi nogometaši u rodbinskim vezama, piše britanski The Sun in otkriva što među ostalim povezujem Lionela Messija i Bojana Krkića, Philippe Coutinha i Juninha te Luku Modrića i Marka Viduku.

Prema njima Messijev i Krkićev pradjed bili su braća tako da su oni daleki rođaci. Slično je i s dugim parom, dok za Modrića i Viduku pišu sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bivši napadač Leedsa rođen je u Australiji, ali je hrvatskog podrijetla. Njegov otac emigrirao je 60-oh u Australiji. Bivša Zlatna lepta također je iz Hrvatske. Njih dvojica su daleki rođaci, a ono što im je još zajedničko je to što su sjajni nogometaši.”

Image
Image

No Zoo Weekly. Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions.

Xabi Alonso of Liverpool battles for a header with Mark Viduka of Newcastle Liverpool v Newcastle United FA Premier League football match, Anfield, Liverpool, Britain - 03 May 2009, Image: 221493328, License: Rights-managed, Restrictions: No Zoo Weekly. Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions., Model Release: no, Credit line: Offside / Shutterstock Editorial / Profimedia

Igrali za Dinamo

Modrića i Viduku osim rodbinskih veza i kraja iz kojeg potječu, veže i Dinamo. Hrvatski prvak bio je Vidukin prvi europski klub u koji je 1995. godine stigao kao 20-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru se zadržao tri i pol godine, da bi potom napravio veliku karijeru na Otoku. Prvo u Celticu, a onda u Leedsu, Middlesbroughu i na kraju u Newcastleu.

Osim njih, rođaci su i Gini Wijnaldum te nekadašnja nada nizozemskog nogometa i Real Madrida, Royston Drenthe, baš kao i Didier Drogba i nekadašnji igrač Birminghama, Olivier Tebily. Njihovi očevi su braća pa je jasno koliko su Drogba i Tebily vezani, ali se to nije baš znalo u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo