ZNAMO TKO NEĆE BITI IZBORNIK: / 'Nije reprezentacija zaje*ancija'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dok Romeo Jozak, HNS-ov agent na posebnom zadatku, razgovara s potencijalnim kandidatima po Europi, saznali smo tko sigurno neće biti izbornik hrvatske reprezentacije.

14.9.2015.
15:31
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Među kandidatima provuklo se i ime Rijekinog trenera Matjaža Keka, ali je slovenski stručnjak opovrgnuo takvu mogućnost.

Ugovor s Rijekom do 2017.

"S Rijekom imam ugovor do 2017. godine, niti ne pomišljam na bilo koju drugu funkciju", kazao je Kek na Radio Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, spominjanje među kandidatima, nije ga ostavilo ravnodušnim.

"Velika mi je čast da me kao Slovenca spominju na izborničkoj funkciji. S druge strane, žao mi je svakog kolege koji izgubi posao. Bio sam u toj situaciji sa Slovenijom i znam kako je Niki Kovaču", dodao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi se javljaju i reklamiraju

"Hrvatskoj sada treba jedna pozitivna energija, svi će dobiti ako se Hrvatska plasira na veliko natjecanje. A sad, jesi li Dalmatinac, ili od Mamića, stranac... Ljudi iz saveza imaju veliku odgovornost, najlakše je nekoga smijeniti, a koga ćemo sada postaviti?", razmišlja Rijekin trener.

"Nije to zaje*ancija, nečija prćija, to je ozbiljan posao. Igrači su to koji igraju u najvećim klubovima, mora se znati tko što radi, za što je tko odgovoran. Nije problem u jednoj ili dvije osobe, to je problem gdje treba reći istinu. Svi se sad javljaju i reklamiraju", zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo