ZNA SE ZA KOGA ĆE U REALU NAVIJATI U FINALU LIGE PRVAKA: / Zidaneu bi se nakon te utakmice mogla ispuniti najveća želja

Image
Foto: Profimedia

Ako pobjede u finalu i osvoje Ligu prvaka, čelnici Paris Saint Germaina bi ostvarili svoj cilj

21.8.2020.
9:29
Profimedia
VOYO logo

Francuski Paris Saint Germain ove će nedjelje igrati povijesno prvo finale Lige prvaka protiv Bayern Munchena, koji će pokušati po šesti put osvojiti elitno europsko klupsko natjecanje, a prvi put nakon 2013.

Taj će susret s velikom pažnjom pratiti u Real Madridu,u kojem će se nadati PSG-ovoj pobjedi, piše španjolski AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika želja

U Realu, naime, smatraju da ako PSG osvoji LP i dođe do najvećeg uspjeha u povijesti, da su puno veće šanse da predsjednik francuskog kluba Nasser Al Khelaifi pristane na prodaju njihove zvijezde, 21-godišnjeg napadača Kyliana Mbappea, i pusti ga da ode u Madrid.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

Mbappe je već dugo meta Reala i njegovog trenera Zinedinea Zidanea. Htio ga je Kraljevski klub dovesti još 2018. godine dok je bio član Monaca, no mladi francuz je odabrao odlazak u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarenje velikog cilja

Real se nekon toga nije "ohladio" i pokušao je dogovoriti njegov trensfer iz bogaog PSG-a, no Parižani se nisu htjeli riješiti igrača na kojem su gradili momčad za Europu jer im je cilj bio osvajanje Lige prvaka.

Ove godine su stgli u finale LP-a i ako uspiju pobijediti u toj utakmici, cilj bi bio ispunjen, smatra španjolski medij, i PSG bi mogao pristati na taj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo