OGLAS

ZNA SE TKO ĆE PROTIV PORTUGALA BITI KAPETAN HRVATSKE: / Bez Modrića i Rakitića, on je bio Dalićev prvi izbor

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatska će u subotu ondje igrati protiv branitelja naslova Portugala a Vida će zbog velikog broja odigranih utakmica biti kapetan jer nema Luke Modrića i Ivana Rakitića

4.9.2020.
20:51
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Domagoj Vida će s kapetanskom vrpcom oko ruke povesti hrvatsku nogometnu reprezentaciju u novo izdanje Lige nacije, natjecanje u kojem ovaj put očekuje uspješan start protiv Portugala i Francuske.

"Prošli put smo katastrofalno ušli u Ligu nacija, razgovarali smo o tome. Najvažnije je dobro krenuti u ovo natjecanje. Sretni smo što smo svi opet na okupu, dat ćemo sve od sebe da sutra pobijedimo. Jedino nas to zanima", izjavio je 31-godišnji branič na konferenciji za medije u Portu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u subotu ondje igrati protiv branitelja naslova Portugala a Vida će zbog velikog broja odigranih utakmica biti kapetan jer nema Luke Modrića i Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrudit ćemo se da navijači uživaju pred televizijskim ekranima. Hrvatska i Portugal imaju jedne od najboljih igrača na svijetu", rekao je Vida koji će sutra 80. put nastupiti u dresu s kvadratićima.

Image
LEGENDA REAL MADRIDA IMA IDEJU TKO BI MOGAO ZAMIJENITI MODRIĆA PROTIV PORTUGALA: /

'Dobar je, ali različit igrač od Luke'

Image
LEGENDA REAL MADRIDA IMA IDEJU TKO BI MOGAO ZAMIJENITI MODRIĆA PROTIV PORTUGALA: /

'Dobar je, ali različit igrač od Luke'

'Mi moramo igrati našu igru'

Hrvatska je prije dvije godina na startu Lige nacija bila poražena u Španjolskoj sa 6:0 što joj je bio najteži poraz ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Portu će joj se suprotstaviti europski prvak Portugal koji je krajem lipnja pobijedio Nizozemsku u finalu s 1;0 i osvojio prvo izdanje Lige nacija. U subotu će sasvim izgledno istrčati bez kapetana Cristiana Ronalda. Napadač Juventusa nije trenirao u četvrtak i petak zbog infekcije prsta desne noge a portugalski izbornik rekao kako "neće biti spreman".

"Naravno da je to neka olakotna okolnost. Ali kao sportaš uvijek želim igrati protiv najboljih, a Ronalda smatram jednime od najboljih na svijetu svih vremena, pa mi je žao što neće igrati. No Portugal ima i druge dobre igrače pa će vrebati opasnost iz svakog kuta napada", rekao je Vida koji će djelovati u zadnjoj liniji obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je da se Hrvatska neće fokusirati na niti jednog portugalskog igrača posebno jer to nije "radila niti na Svjetskom prvenstvu u slučaju Lionela Messija".

"Mi trebamo igrati našu igru, svi se zajedno braniti, i napadati. Naše kvalitete su velike te ćemo ispuniti sve što izbornik zatraži od nas", napomenuo je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmicama protiv Portugala i tri dana kasnije protiv Francuske zamjenski kapetani bit će Ivan Perišić i Dejan Lovren.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo