najbolji nogometaš / Zlatna lopta po četvrti put otišla u ruke Cristianu Ronaldu: 'Velika je čast. Emocije su jednake kao i kad sam ju prvi puta osvojio

Image

Portugalac se večeras opasno približio rekorderu po broju osvojenih Zlatnih lopti Lionelu Messiju, koji ih u svojoj kolekciji ima pet

12.12.2016.
22:03
VOYO logo

Zvijezda Rela Cristiano Ronaldo po četvrti je put osvojio Zlatnu loptu.

"Velika je čast. Emocije su jednake kao i kad sam ju prvi puta osvojio. Nisam mogao ni sanjati da ću je dobiti četiri puta. Želim se zahvaliti svojim suigračima u Realu i reprezentaciji Portugala. Jako sam sretan i ponosan", kazao je Ronaldo za "L'Equipe TV" iz Japana gdje se s Realom sprema za polufinale Svjetskog prvenstva klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac se večeras opasno približio rekorderu po broju osvojenih Zlatnih lopti Lionelu Messiju, koji ih u svojoj kolekciji ima pet. Ronaldo ju je ove godine apsolutno zaslužio osvojiviši s Realom Ligu prvaka i s Portugalom Europsko prvenstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatnu loptu najboljem nogometašu u Europi dodjeljuje francuski sportski magazin France Football od 1956. godine. U izboru su sudjelovala 173 novinara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo