ZLATKO DALIĆ OBRATIO SE NACIJI NAKON NAJTEŽEG PORAZA VATRENIH: / Izbornik pokušao objasniti bolan potop u Elcheu: 'Raspali smo se...'

Image
Foto: AFP

Izbornik Dalić prokomentirao poraz

11.9.2018.
22:57
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz 'Vatrenih' u povijesti. Golove za španjolsku vrstu zabili su Saul Niguez (24), Marco Asensio (33), Lovre Kalinić (35-ag), Rodrigo (49), Sergio Ramos (57) i Isco (70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠPANJOLSKA – HRVATSKA 6-0: Noćna mora u Elcheu – Furija ponizila

Posebno je bio raspoložen Asensio koji je nam je zabio dva gola, jer je Kalinić zatresao svoju mrežu nakon njegovog udarca, te upisao i dvije asistencije.

"Jako dobrih prvih 20 minuta, a nakon toga smo nestali s terena, poslije izlaska Vrsaljka. Ni duela, ni agresije. Nama je ovo velika pouka. Raspali smo se, nismo bili ni sjena one momčadi iz prvih 20 minuta susreta. Ne možete uvijek igrati najbolje, ali isto tako ovo je ogroman poraz, jako je to teško na nas. No, idemo dalje. Ja sam rekao, moramo stvarati neke stvari. Evo, izašao je Vrsaljko iz igre, kod njega postoji problem s ozljedom koji traje, zato je izašao. Mi osim njega nemamo igrača na toj poziciji, zato sam rekao da moramo probati neke stvari", kazao je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić u razgovoru za NOVU TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo