ZLATAN PRED NOSOM OTEO REBIĆU TITULU IGRAČA UTAKMICE: / Vatreni je briljirao, ali Gazztta tvrdi da to ipak nije dovoljno

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je ušao u igru na početku drugog dijela umjesto Zlatana Ibrahimovića

5.7.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan koji je u susretu 30. kola talijanskog prvenstva iznenađujuće kao gost svladao drugoplasirani Lazio s visokih 3-0 (2-0).

Rebić, koji je odigrao drugo poluvrijeme za Milan, postigao je treći pogodak svoje momčadi u 59. minuti. Njega je odlično u domaćem kaznenom prostoru proigrao Bonaventura, a naš je napadač potom rutinski sa 10-ak metara svladao Strakoshu. Bio je to deveti pogodak Rebića u Serie A ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Ante Rebic during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 499166324, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Vatreni je ušao u igru na početku drugog dijela umjesto Zlatana Ibrahimovića, kojeg je Gazzetta dello Sport proglasila igračem utakmice davši mu ocjenu sedam. Međutim, istu je ocjenu dobio i Ante Rebić. Evo kako su to i objasnili.

"Ibrahimović je režirao utakmicu, a Ante je imao zadatak završiti je. Nije razočarao i napravio je ono što se od njega očekivalo. Kakva energija", piše tako Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo