ZLATAN IM NIKAKO NE MOŽE OPROSTITI ZBOG BOBANA: / Švedski napadač sprema veliku osvetu Milanu, ovo će Rossonere jako zaboljeti

Image
Foto: Profimedia

Odlazak hrvatske legende mogao bi poremetiti planove talijanskog velikana

7.4.2020.
11:24
Profimedia
VOYO logo

Što će i sa ZlatanomIbrahimovićem i hoće li uskoro otići u mirovinu jedno je od pitanja koje muči nogometne zaljubljenike diljem svijeta. Napadač se u siječnju nakon osam godina vratio u Milan, ali upitno je hoće se tamo zadržati i iduće sezone. Kad je dolazio sa ZvonimiromBobanom dogovorio je mogućnost ostanka još jednu sezonu i legendarni Vatreni radio je na aktivaciji te klauzule. Međutim, nakon što je dobio otkaz u klubu sve se promijenilo, pa je Ibrahimović najavio i mogućnost da ode u igračku mirovinu.

Gazzetta dello Sport objavila je pak u utorak kako Šveđanin ne želi okončati karijeru na ovaj način. Odnosno usred sezone čiji se kraj ne nazire zbog pandemije koronavirusa te je završetak iste još uvijek neizvjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović

Navode kako ga Milan navodno želi zadržati još jednu sezonu, ali i da igrač razmišlja o drugim opcijama. Izvršni direktor Ivan Gazidis i društvo tek trebaju sjesti za stol za Zlatanom kako bi pregovarali oko njegove budućnosti, no Gazzetta napominje kako je Bobanov odlazak narušio njihov odnos. Ibrahimović je ogorčen onime što se dogodilo na San Siru pa ne isključuje niti jednu opciju pa niti odlazak u neki drugi talijanski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo