ŽIVOTNI KRAH BIVŠE ZVIJEZDE BAYERNA: / Osuđen je zbog fizičkog nasilja, a u kući mu pronađen kokain

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

U kući nekadašnjeg dugogodišnjeg nogometaša Bayerna Christiana Lella (32) policija je ovaj tjedan pronašla zasad nepoznatu količinu kokaina, izvještavaju njemački mediji.

31.3.2017.
11:12
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Lell se već dugo nalazi na životnoj nizbrdici. Nedavno ga je neimenovana žena prijavila zbog fizičkog zlostavljanja zbog čega je na sudu u Münchenu proglašen krivim i mora platiti 45.000 eura.

I ranije problemi sa zakonom

Nedugo nakon ove prijave policija je dobila i anonimnu dojavu o sumnjivim aktivnostima u Lellovoj kući. U raciji koja je izvršena u utorak pronađena je droga, a policija zasad ne otkriva detalje istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lell je izdanak Bayernove omladinske škole, a u seniorskoj je momčadi bio od 2003. do 2010. godine, uz dvije posudbe Kölnu u tom razdoblju. Kasnije je igrao za Herthu i španjolski Levante, a od 2015. je u niželigašu Weyarnu. I prije aktualne situacije Lell je imao problema sa zakonom: u siječnju 2014. je uhićen nakon što ga je supruga prijavila zbog nasilja. Svojedobno ga je i bivši suigrač Thorsten Fink tužio zbog krivotvorenja dokumenata kod prodaje nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo