ŽIVOTNA DRAMA LEGENDE KOJA JE RASTUŽILA HRVATE: /  'Bit će potrebno neko vrijeme za oporavak'

Image
Foto: Screenshot

Matthias Sammer (48) , sportski direktor Bayerna i legenda njemačkog nogometa koju Hrvatska posebno pamti s Eura 1996.

27.4.2016.
15:16
Screenshot
VOYO logo

Naime, nakon što se nije pojavio na posljednje dvije prvenstvene utakmice s Wesrderom i Herthom, klub je priopćio da je imao zdravstvenih problema.

Klupski liječnik RolandSchmidt objavio je da je Sammer imao ugrušak u mozgu, ali i da će se potpuno oporaviti te da to neće imati nikakvog utjecaja na njegovo zdravlje. Riječ je o ugrušku koji može nestati u jednom danu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckenbauer želi Hoenessa

"Niti u jednom pogledu me ovo ne ograničava i liječnici su me uvjerili da ću se potpuno izliječiti. Međutim, bit će potrebno neko vrijeme za oporavak. Poslije toga opet ću se u potpunosti posvetiti momčadi i Bayernu", poručio je Sammer putem službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O cijeloj situaciji progovorio je i predsjendik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

"Najvažnije je da ozdravi. On je svjestan da ćemo mu dati sve vrijeme na raspolaganju kako bi se oporavio prije nego što se vrati na svoje dužnosti u Bayernu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, FranzBeckenbauer poručio je kako bi osramoćeni bivši predsjenik Bayerna, UliHoeness trebao privremeno zamijeniti Sammera na mjestu sportskog direktoira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mnoge igrače Bayerna on je poput oca. Njegova riječ ima težinu i njegova bliskost pomogla bi momčadi. Zna sve o nogometu i mogao bi prezeti Sammerovu ulogu dok se on ne oporavi", rekao je za Bild najveći njemački nogometaš u povijesti. Hoeness je, inače, u ožujku 2014. osuđen zbog utaje poreza u visini od 28,5 miljuna eura. U lipnjhu iste godine završio je u zatvoru, a pušten je iz njega u veljači.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo