ZIDANE UPISAO POVRATNIČKU POBJEDU PA OBJASNIO SVOJE ODLUKE: / Što će na ovo reći Santiago Solari?

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Legendarni Francuz bio je vrlo jasan po pitanju svojih odluka

16.3.2019.
21:21
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

U susretu 28. kola Primere Real je u Madridu pobijedio Celtu Vigo s 2-0 u povratničkom prvijencu Zinedina Zidanea na klupu "Kraljevskog kluba" Zidane je susret započeo sa sva tri "kažnjenika" koji su bili u nemilosti kod bivšega trenera Solarija - Iscom, Baleom i Marcelom, a upravo su Isco i Bale bili strijelci, a Marcelo dodavač za gol. Luka Modrić je izašao iz igre u 77. minuti.

Sve pojasnio

"Cijenim Courtoisa, pokazao je da je odličan golman, ali želim da se Keylor osjeća bitnim. Ne zaboravljam što je učinio za klub. Nije previše igrao, ali to se mora promijeniti. S Marcelom je ista stvar. Nitko ne smije zaboraviti šta su ti igrači napravili ovdje. Na sve računam, na Courtoisa, na Reguilona, ali Keylor, Marcelo i Isco su dobri igrači", istaknuo je Zidane i objasnio svoju odluku o kojoj svi pišu nakon utakmice pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradili smo dobar posao. Kreirali smo šanse. Radili smo dosta bez lopte. Ono što moramo raditi je kretanje bez lopte jer ako to ne radimo, ne možemo osvajati lopte. Radili smo dobro pritisak, to je isto jako bitno. Međutim, ako ne budemo željeli trčati, morat ćemo što više držati loptu, a u tome smo dobri", zaključio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo