realova pobjeda / Zidane objasnio zašto je napravio ono što je Solari uporno odbijao

Image
Foto: AP Images

Francuz je napravio ono što su mnogi navijači odavno željeli

16.3.2019.
21:18
AP Images
VOYO logo

Zinedine Zidane trijumfirao je u svom povratku na Santiago Bernabeu. Real Madrid pobijedio je Celtu iz Viga s 2:0, a pogotke su u drugom dijelu postigli Isco i Asensio.

"Razmišljam samo o kompletiranju ove sezone. Smatram da danas nije sve bilo savršeno u igri, ali bilo je pozitivnih stvari. Sada kreće reprezentativna stanka, imamo dva tjedna za pripremu sljedeće utakmice i to je ono što je važno. Imamo vremena za napredovanje, nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti", rekao je Zidane pa morao objašnjavati svoje poteze i vraćanje u prvu postavu Navasa, Isca i Marcela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako me pitate o njima, mogu vam reći da nitko ne može izbrisati ono što su dosad napravili za Real Madrid. Ja ću naravno računati na Courtoisa i Reguilóna, ali prednost će ipak imati ovaj trojac. Sretan sam s Iscom, imali smo samo tri treninga, a uspjeli smo pobijediti. Imamo deset utakmica do kraja i namjeravamo finiširati ovo Prvenstvo na najbolji mogući način."

Posebno su novinari htjeli znati zašto je Courtois stavljen na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se Courtois, pokazao je da je velik vratar, ali želim pokazati i Navasu da računam na njega. Ne zaboravljam na sve ono što je učinio za ovaj klub. Igrao je manje u međuvremenu, a ja smatram da zaslužuje veću minutažu. Za Marcela i Isca vrijedi isto što i za Keylora Navasa. Želim sve te igrače natrag."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo