ZIDANE NAGOVIJESTIO DOLAZAK NOVOG GALACTICA: / 'Mogu li njih dvojica zajedno? Kakva ludost. Sjetite se mene i Djorkaeffa'

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Španjolski velikan na kraju sezone kreće u rekonstrukciju momčadi

27.4.2019.
14:06
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida u nedjelju navečer gostuju kor Rayo Vallecana. To je bio povod da Zinedine Zidane stane pred novinare. Otkrio je da za susret neće moći računati na najboljeg napadača Karima Benzemu. Najzanimljiviji dio presice bio je, inače, vezan za pojačanja.

"Točno znam što želim napraviti. Koje igrače i kakvog profila dovesti i što želim napraviti iduće godine. Radimo na tome. Međutim, imamo četiri utakmice do kraja, a onda ćemo vidjeti", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tema bio je Gareth Bale. Ime brzonogog Velšanina najčešće se spominje kada su u pitanju odlasci iz kluba.

Čeka se kraj sezone

"Bale je sretan. Kod mene je dobio minutažu. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali nije na meni da govorim što bi Gareth trebao napraviti. On je dio naše momčadi i igrat će za nas do kraja sezone", istaknuo je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND, MARTIN BUREAU

Potom je upitan mogu li Bale i Hazard igrati zajedno. Belgijac je jedna od prvih meta Reala ovog ljeta.

"Svi dobri igrači mogu igrati zajedno. Ljudi su ranije govorili da ja ne mogu igrati s Djorkaeffom. Sjećate li se toga? Kakva ludost", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je dodao kako iduće sezone želi imati jači napad čime je nagovijestio u kojem će se smjeru odvijati transferi Reala ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo