ZIDANE IZNENADIO MILIJUNE NAVIJAČA DILJEM SVIJETA, A POSEBNO JE RAZLJUTIO SVOJU MEGAZVIJEZDU: / Nitko ne vjeruje da je to napravio

Image
Foto: Profimedia

Zidane u srijedu objavio popis igrača na koje će sutra računati za zaostalu utakmicu 33. kola protiv neugodnog Getafea

1.7.2020.
19:35
Profimedia
VOYO logo

Prema pisanju najčitanijeg sportskog dnevnog lista u Španjolskoj Marce, trener vodeće momčadi La Lige Reala iz Madrida Zinedine Zidane u srijedu je objavio popis igrača na koje će sutra računati za zaostalu utakmicu 33. kola protiv neugodnog Getafea, a koji se bori za Ligu prvaka.

Svojom je odlukom iznenadio milijune navijače Kraljeva diljem svijeta i razljutio jednu od najvećih zvijezda Reala Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IGRAO JE ZA REAL MADRID I BIO NAJBOLJI NOGOMETAŠ AFRIKE: /

Adebayor doživio novi udarac, klub raskinuo s njim nakon samo dvije utakmice

Image
IGRAO JE ZA REAL MADRID I BIO NAJBOLJI NOGOMETAŠ AFRIKE: /

Adebayor doživio novi udarac, klub raskinuo s njim nakon samo dvije utakmice

Zidane smatra da za ovu utakmicu često ozlijeđeni Belgijac nije potreban

Premda skupocjeni Belgijac nije ozlijeđen, Zidane ga je ipak odlučio izostaviti iz momčadi. Francuz je na presici kazao da je Hazardu potreban odmor, a kako Realu dobro ide u posljednje vrijeme, Zidane smatra da za ovu utakmicu često ozlijeđeni Belgijac nije potreban i kako je bolje da se dodatno odmori i rekupira za ono što slijedi, a to je bijeg Madriđana ispred Barcelone.

Image
Image

(FILES) In this file photo taken on February 22, 2020 Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (L) talks to Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard during the Spanish league football match Levante UD against Real Madrid CF at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia on February 22, 2020. Two points separate Spain's greatest rivals FC Barcelona and Real Madrid CF ahead of the return to top-flight games on June 11, 2020, when the derby between Sevilla and Real Betis will end a 93-day hiatus and launch a five-week sprint to the finish. Neither Eden Hazard nor Luis Suarez expected to play much, or perhaps any, part in the run-in after Hazard underwent surgery on a broken foot in March and Suarez had an operation on his right knee in January.,Image: 529298747, License: Rights-managed, Restrictions: TO GO WITH AFP STORY BY Patxi VRIGNON-ETXEZAHARRETA, Model Release: no

Marca piše da je Hazard ljut zbog ove odluke jer je očekivao da će igrati od prve minute. Belgijanac se želi vratiti u pravu u formu i konačno opravdati činjenicu da je stigao na Bernabeu kao veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je na konferenciji za novinare upozorio i da je potrebno da ima mir s Hazardom, jer se nakon dužeg odmora vratio u momčad. Kako je Marca već izvijestila, klub pokušava zaštititi igrača od medijskih napisa, jer je primio mnogo prekršaja u visini nedavno operiranog gležnja i kome treba vremena da oporavi svoju najbolju verziju, kako bi dao ono najbolje od sebe...

Popis od 24 igrača

Za spomenuti kako je u rosteru od 24 igrača za utakmicu kapetan VatrenihLuka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Momčad Reala za utakmicu protiv Getafea:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golmani: Thibaut Courtois, Alphonse Areola, Diego Altube.

Obrana: Dani Carvajal, Eder Militao, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Ferland Mendy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni red: Toni Kroos, Luka Modrić, Casemiro, Fede Valverde, James Rodriguez, Isco.

Napadači: Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Luka Jović, Marco Asensio, Brahim Diaz, Mariano Diaz, Vinicius Junior, Rodrygo Goes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo