ZIDANE I REAL PUCAJU PO ŠAVOVIMA: / Nakon blamaže protiv Atletica pojavila se priča koja bi trebala zabrinuti sve navijače Madrida

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

S puno problema bori se legendarni Francuz, a jedan je navodno vezan i za najskuplje pojačanje u povijesti

29.7.2019.
13:45
AFP
VOYO logo

Predsjednik Real Madrida FlorentinoPerez ostvario je gotovo sve želje trenera Zinedinea Zidanea i ovog ljeta na pojačanja potrošio preko 300 milijuna eura. Usput pao je i klupski rekord. Chelseaju su EdenaHazarda platili 120 milijuna eura plus 20 u raznim dodacima čime je preskočio Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Zidane je na svemu tome predsjedniku zahvalio jednim od najtežih poraza. Atletico Madrid ponizio je gradske rivale u prijateljskoj utakmici sa 7-3. Nakon pojavile se se razne priče o problemima na Santiago Bernabeu. Jedna od njih vezan je za najskuplje pojačanja u povijesti. Naime, katalonski Sport piše da novi Galactico ima problema s težinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne uživa Perezovo povjerenje

Hazard je trebao biti rješenje svih Relaovih problema, a on se u Montrealu pojavio sa sedam kilograma viška, navode pozivajući se na izvore iz kluba. Isti navodno tvrde Perez ne vjeruje u Belgijca i da ga je doveo samo zato jer ga je Zidane želio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je samo nastavak niza problema koji su zadesili Madriđena uoči nove sezone. Na dulje vrijeme ostali su bez Marca Asensija, a s ozljedama se muče i Brahim, Mendy te Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo