Brazilska legenda sve isplanirala: Hrvatsku nije ni spomenula!

Bivsa brazilska zvijezda Zico smatra kako ce Brazilu biti tesko na Svjetskom prvenstvu zbog visokih ocekivanja, a kada bi mogao birati protivnika u finalu izabrao bi Argentinu, a nikako Urugvaj.

6.5.2014.
7:21
VOYO logo

Zico priznaje kako je Brazil jedan od glavnih favorita za naslov prvaka svijeta unatoc velikom psiholoskom pritisku pod kojim ce se naci. Upravo psiha igrala bi veliku ulogu u dvoboju protiv Urugvaja stoga ga nikako ne zeli u finalu.

"Preferiram finale protiv Argentine, nikako protiv Urugvaja. Mislim da bi Urugvaj mogao biti jedina reprezentacija koja bi mogla psiholoski uzdrmati Brazil. Svi bi govorili samo o 1950. godini kada je Urugvaj kao autsajder upisao pobjedu. Osim toga, Brazil ima obavezu osvojiti naslov prvaka na svom tlu i to je vec veliki pritisak", smatra Zico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinu cijeni i smatra da moze otici daleko, a od europskih reprezentacija kao najvecu opasnost vidi Italiju.

"Iako Argentina ima dobre igrace, danas joj je jasno kako mora igrati za Messija ako zeli do dobrog rezultata. To ne znaci da momcad ovisi iskljucivo o njemu vec da je igru podredila njegovim jacim stranama. Od Europljana opasna je Italija koja je uvijek najbolja kada dodu vazne utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo