U STUDIJU NET.HR-A / Kopić razotkrio sve tajne Dinama, Hajduka i HNL-a: 'Evidentno je zašto Bijeli ne izgledaju dobro'

Željko Kopić po drugi put gostovao je u studiju Net.hr-a

25.2.2023.
9:57
VOYO logo

Poznati hrvatski nogometni stručnjak Željko Kopić, čovjek koji je u svojoj karijeri kao trener vodio, između ostalih i naša dva najbolja i najveća hrvatska nogometna kluba Dinamo (bio i sportski direktor i voditelj omladinske škole) i Hajduk, po drugi je put gostovao u studiju Net.hr-a i tako postao prvi trener, sportski uglednik, koji je dva puta bio kod nas.

Sportski rekorder u studiju Net.hr-a

Image
KOPIĆ PIŠE ZA NET.HR /

'Miroslav Blažević ostvario je nevjerojatne stvari, a narod ga je volio zbog osobnosti i karizme. Ćiro zaslužuje najveće divljenje i respekt'

Image
KOPIĆ PIŠE ZA NET.HR /

'Miroslav Blažević ostvario je nevjerojatne stvari, a narod ga je volio zbog osobnosti i karizme. Ćiro zaslužuje najveće divljenje i respekt'

Na taj način, Željko nam je oplemenio i studio i naše sportske retke u sportskoj rubrici najčitanijeg RTL-ovog portala i najstarijeg portala u Hrvatskoj - Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i sportaši, tako je i Željko Kopić time postao Net.hr-ov sportski studijski "rekorder", da se tako izrazimo u sportskom žargonu i najavimo njegovo gostovanje u kojem je govorio o svemu što se u ovoj sezoni događa u najelitnijem hrvatskom nogometnom natjecanju a najavio je i nedjeljni veliki nogometni derbi na Maksimiru između Dinama i Hajduka (15.00).

Komentirao je i sve glasnije kritike na račun forsiranja sustava 3-5-2 kojim se Ivan Leko proslavio, ali koji očito nije adekvatan za igrače koje trenutno ima na raspolaganju u Hajduku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajduk ima previše ozljeda bitnih igrača'

Naravno, pričali smo s njim i o ostalim nogometnim aktualnostima van sfera HNL-a - dotakli se Igora Tudora u Marseilleu kao i Luke Modrića i spektakla na Anfieldu Liverpool - Real (2-5). Za napomenuti kako se za vrijeme snimanja nije znalo da za derbi, prema posljednjim informacijama, vjerojatno otpada Marko Livaja, alfa i omega momčadi splitskih bilih.

"Evidentno je zašto Bijeli ne igraju dobro, a to je zbog previše povreda, izostanaka bitnih igrača, između ostalog. Na Poljudu svoje probleme ne skrivaju i Leko ističe da ima tu stvari na kojima treba raditi. Ako analiziramo Hajduk, Leku i igru, nedostaju mu popriličan broj igrača i to mu je neka olakotna okolnost, ali nije samo to. Što se tiče njegove formacije 3-5-2, na Leki je da donese odluku koja je formacija najbolja za igru, iako mu neka promjena sustava ne znači da će upaliti", kazao nam je Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte Kopićevo gostovanje u studiju Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo