ONLINE PRODAJA / Želite na utakmicu s Turskom u Osijek? Poznati detalji, evo kako do ulaznice

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Odluka UEFA-e čekala se s velikim nestrpljenjem, protiv Turske reprezentacija prvi put igra na novoj Opus Areni

2.10.2023.
15:27
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez (HNS) kažnjen je sa 10.000 eura te uvjetnom kaznom djelomičnog zatvaranja stadiona od barem 1.000 mjesta u idućoj domaćoj utakmici uz rok kušnje na dvije godine zbog diskriminatornog incidenta na utakmici protiv Latvije igranoj 8. rujna u Rijeci kada su trojica navijača na stadion unijela zastavu s ustaškim obilježjem.

Image
SJAJNE VIJESTI /

Poznata UEFA-ina kazna za ustašku zastavu: Opus Arena bit će ispunjena navijačima

Image
SJAJNE VIJESTI /

Poznata UEFA-ina kazna za ustašku zastavu: Opus Arena bit će ispunjena navijačima

"Danas smo dobili kaznu, a ono što je bitno je da će stadion u Osijeku biti skroz otvoren, bit će gledatelja na stadionu. Kazna je 10 tisuća eura i tisuću gledatelja manje na sljedećoj utakmici uz dvije godine kušnje. Još jednom smo sretni i zahvalni, smatramo da je ovo velika pobjeda HNS-a, naših građana i navijača. Vidimo da je Uefa prepoznala sve ono što se napravilo s naše strane da bismo prezentirali pravu stvar, da se HNS bori protiv svih vrsta diskriminacije. Hvala MUP-u, Prekršajnom sudu, svima onima koji su sudjelovali u pronalaženju i sankcioniranju počinitelja, hvala i Odjelu za sigurnost Jurice Jurjevića", rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo prvokupa za 1000 najvjernijih navijača

Odluka UEFA-e čekala se s velikim nestrpljenjem jer će protiv Turske reprezentacija prvi put zaigrati na novoj prekrasnoj Opus Areni u Osijeku. Bila bi ogromna šteta da je osječka ljepotica zjapila prazna. Ipak, iz UEFA-e su nam se smilovali i smanjili kapacitet stadiona za samo 1000 mjesta. Što znači da će 12.000 ljudi imati priliku pogledati utakmicu u Osijeku.

HNS je odlučio 1000 najvjernijih navijača nagraditi pravom prvootkupa. Prodaja ulaznica za sve ostale kreće sutra, a do 11. listopada, odnosno dana prije utakmice, cijene ulaznica će iznositi od 12 do 30 eura. Na dan utakmice cijene ulaznica će biti tri eura skuplje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo