'Želimo li rezultat, moramo poginuti tamo!'

Dinamo bi protiv Ajaxa trebao ponovno u europski raspored, s tri ofenzivna vezna i jednim napadačem, u Zagrebu protiv Ajaxa s rombom i dvije špice, bilo je dobro samo 20-ak minuta.

2.11.2011.
10:40
VOYO logo

"Bio bih zadovoljan bodom, ali možemo napraviti i više budemo li koncentrirani. Oni igraju prilično otvoreno, i uz našu discipliniranu igru, možemo nešto napraviti", kaže Ante Rukavina.

Dinamo ima dobre rezultate u zemljama Beneluxa, tamo su padali dvaput Ajax, Club Brugge, Anderlecht, možda je vrijeme i da Kopljanici padnu treći put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tradicije su lijepe, ali ovo je nova utakmica, i kao zasebnu ju treba gledati. Mi moramo poginuti tamo, i uz faktor sreće možemo nešto očekivati. Ne znam hoću li igrati, nije mi trener to kazao pa ne bih puno pričao", dodao je napadač Modrih.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/0pgVnyOy6FHhpzth9ysA/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Kruno Jurčić još uvijek nije otkrio tko će igrati protiv Ajaxa, ali Jerko Leko je uvjeren da će igrati drugačije nego u prvoj utakmici.

"U Amsterdamu ćemo se malo drukčije postaviti nego u Zagrebu, doma smo napali otvorenoga garda, sad ćemo biti malo oprezniji, pametniji. Amsterdam je za nas sretna destinacija, vjerujem da će tako biti i danas",kaže veznjak Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo