Europski velikani rade sve što mogu kako bi zadržali Vatrene

U slučaju produljenja ugovora hrvatskom nogometašu Ivici Oliću, aktualnom napadaču njemačkog Bundesligaša Wolfsburga, oglasio se i njegov trener Dieter Hecking.

2.4.2014.
16:31
VOYO logo

"Ivica Olić donosi nenadanu kvalitetu ovoj momčadi. Rekao sam mu da želim da produlji s nama, no razumjet ću ga ako se odluči potražiti novi izazov u karijeri. Odluka o produljenju je isključivo na njemu", rekao je Hecking za Sky Sports News.

Podsjetimo, Oliću na kraju sezone istječe ugovor, a naš reprezentativac trenutno važe dvije ponude. Jedna je od Wolfsburga, a druga od engleskog Premierligaša Stoke Cityja. Olić je rekao da bi volio iskusiti igranje u engleskoj Premierligi prije kraja svoje karijere, a i naglasio je da mu Englezi nude bolje uvjete. Stoke mu, navodno, nudi dvije godine ugovora, a Wolfsburg jednu uz opciju produljenja za još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je ove sezone u 26 nastupa za Vukove u Bundesligi postigao 10 pogodaka, te je još tri puta asistirao za isti. Wolfsburg se, u velikoj mjeri zahvaljujući i našem napadaču, trenutno nalazi na visokom petom mjestu, sa svega bodom manje od mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka u narednoj sezoni.

A pregovori oko produženja ugovora Ivana Rakitića i Seville još uvijek traju. Predsjednik Seville Jose Castro tvrdi kako i dalje očekuje pozitivan rasplet i ne vidi nove komplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Castrovim riječima Sevilla i dalje čini sve što je potrebno kako bi Ivan Rakitić produžio ugovor i očekuju se novi kontakti s njegovim predstavnicima. Još uvijek nema konačne odluke, ali Castro tvrdi kako ne vidi neke nove komplikacije.

"Mogu potvrditi kako nema nikakvih komplikacija u tom poslu. Posljednji kontakt s njegovim zastupnicima imali smo u subotu i uskoro ćemo ponovno razgovarati. Ne mogu još uvijek ništa potvrditi sa sigurnošću, kada kažem da je posao gotov, imat ću dovoljno argumenata za to. Za mene trenutno ne postoji nikakav problem", rekao je Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim produženja ugovora s Ivanom Rakitićem, Castro je potvrdio i kako se radi na ostanku trenera Unaija Emeryja.

"Tu nema baš nikakvih problema. Prije mjesec i pol smo rekli kako želimo nastaviti suradnju, on je to prihvatio i ugovor će biti brzo finaliziran. Nema potrebe za žurbom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo