NOVI DETALJI SENZACIONALNE PRIČE O MODRIĆU: / 'Želi napustiti Real, otplovio je na Sardiniju i možda se ne vrati u Madrid'

Image
Foto: AFP

Svjetski mediji pišu o Interovom odgovoru Juventusu na dovođenje Cristiana Ronalda

1.8.2018.
8:30
AFP
VOYO logo

Talijanski velikan Inter želi dovesti najboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića i već neko vrijeme radi na tome! Vijest je to koja je odjeknula nogometnim svijetom. Modrić je, nakon fantastičnog rezultata s Hrvatskom na SP-u i osvajanja nagrade za najboljeg igrača turnira, u fokusu medija i nogometnih pratitelja diljem planeta. O tome da je Modrić ozbiljna meta Intera pišu najugledniji i najupućeniji talijanski mediji i izvori kao što su Gazzetta dello Sport, zatim poznati Gianluca Di Marzio, te Sky Sport...

https://pbs.twimg.com/media/Djd0O2SW4AANvsF.jpg

ATLETICO MADRID OPROSTIO SE OD SREBRNOG HRVATA: ‘Želimo mu svu sreću u Interu. Hvala, Vrsaljko!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, za neke ovaj transfer možda zvuči nerealno jer se radi o velikoj nogometnoj zvijezdi, ali ugledni talijanski novinari, Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano prenose da Inter već neko vrijeme radi na tom transferu.

Čelnici Intera o Luki Modriću sanjaju već neko vrijeme

Kako javlja Di Marzio, čelnici Intera o Luki Modriću sanjaju već neko vrijeme, a na samom dovođenju najboljeg hrvatskog nogometaša i jednog od kandidata za Zlatnu loptu rade u tajnosti kako ne bi došlo do medijske pompe, no čini se da su informacije ipak procurile. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka bi tako postao četvrti Hrvat u redovima Nerazzurra, nakon Perišića, Brozovića i Vrsaljka, kojeg još samo detalji dijele od službenog potpisa za Inter. Svjetski mediji pišu o Interovom odgovoru Juventusu na dovođenje Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Talijani su već stupili u kontakt s Modrićem'

Britansko izdanje nogometnog portala Goal.coma javlja:

"Luciano Spalletti želi finalista SP-a. Talijani su već stupili u kontakt s Modrićem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid The Sun, pak, ističe:

"Luka Modrić pregovara s Interom u vezi senzacionalnog prelaska iz Reala. Luka je sa svojom suprugom Vanjom otplovio na Sardiniju ovog tjedna gdje uživa u produljenom odmoru nakon SP-a i postoji realna šansa da se više ne vrati u Madrid, jer Inter želi postići dogovor s njim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Modrić je otvoren za pregovore'

Ugledni talijanski Sky Sports medij je na kojeg se pozivaju određeni svjetski mediji tijekom pisanja o zainteresiranosti Intera za kapetana Vatrenih. Sky Sports piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je otvoren za pregovore oko prelaska u Inter nakon početnih, inicijalnih pregovora Intera i Reala.

Sky Sport također dodaje i da bi Inter ovako na pravi način odgovorio Juventusu i spektakularno zaključio sjajan ljetni prijelazni rok za njih, tijekom kojeg je doveo Nainggolana, Politana, LautaraMartineza, De Vrija i Asamoaha...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca: 'Niti Real želi prodati Modrića, niti Luka želi otići iz Madrida'

Međutim, madridska Marca, glasilo Reala, piše sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti Real želi prodati Modrića, niti Luka želi otići iz Madrida, tako da je Interov san nemoguće za ostvariti. Kapetan Hrvatske želi se umiroviti u dresu Reala i kraljevski klub neće pregovarati oko njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski Inter igra presing na Modrića", naslov je u Gazzetti, najčitanijem talijanskom sportskom dnevniku i jednom od najuglednijih na svijetu. Ugledne novine iz Milana dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvijezda Madrida želi se oprostiti s Realom."

Ovu vijest spomenuti medij je istaknuo na svojoj naslovnici portala danas ujutro. Isti izvor navodi da je najveća Interova šansa to što Modrić želi napustiti Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Real došao u ljeto 2012. iz Tottenhama uz odštetu od 30 milijuna eura. Od tada je u Madridu postao najbolji veznjak na svijetu i osvajač četiri Lige prvaka, od toga je tri osvojio uzastopno. S Realom ima ugovor do 2020. godine. Ali, za mjesec dana puni 33 godine i Inter u tome vidi šansu da Realov velikan posljednji ugovor i izazov karijere pronađe u Interu koji bi njegovim dolaskom postao itekako konkurentan.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo