NA KORAK DO MUNDIJALA / Zelenski poslao moćnu poruku nogometnoj reprezentaciji: 'Ponos je dovoljan! Ukrajina još nije mrtva'

Image
Foto: Profimedia.hr

Njegova objava je dobila preko 400 tisuća lajkova i više od sedam tisuća komentara, a ukrajinsku reprezentaciju još čeka ogled protiv Walesa

2.6.2022.
21:33
Profimedia.hr
VOYO logo

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski zahvalio se ukrajinskoj nogometnoj reprezentaciji za kako kaže 'dva sata sreće' u trenucima kada se ruska invazija na njihovu zemlju približila stotom danu.

Selekcija izbornika Oleksandra Petrakova na gostovanju u Škotskoj je pobijedila s 1:3 te došla na korak od plasmana na Mundijal koji se krajem godine igra u Katru. U posljednjem krugu dodatnih kvalifikacija Ukrajince čeka Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj će par dati posljednjeg europskog putnika na Svjetsko prvenstvo, jer su utakmice ovog dijela repesaža odgođena zbog ratnih zbivanja u Ukrajini.

"Postoji vrijeme kada nema potrebe za mnogo riječi! Ponos je dovoljan! Jednostavno, hvala vam momci", napisao je predsjednik Zelenski na svome Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva sata sreće na koju nismo navikli. Izašli su. Borili se. Ustrajali. Pobjedili. Zato što su Ukrajinci. Mi smo se svi borili, svatko na svome frontu za ovo. Za plavu i žutu zastavu, za naš grb na našim srcima, Ukrajina još nije mrtva…", koja ne može biti utišana. Mi se borimo, mi se borimo, mi ustrajemo, mi pobjeđujemo', napisao je Zelenski u svojoj poruci nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova objava je dobila preko 400 tisuća lajkova i više od sedam tisuća komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo