ZEKIĆ PRAVDA SRAMOTNU IGRU PROTIV AMATERA - UMOROM: / A što bi onda trebali reći pripadnici Kohorte

Image
Foto: Screenshot: Facebook
30.6.2017.
12:07
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Nogometaši Osijeka pobjedom su startali u kvalifikacije za Europsku ligu. Slavili su 2-0 na gostovanju kod Sante Colome u Andori iako je do 80. minute bilo 0-0. Prvi gol je djelo Mioča iz odbijanca nakon promašenog penala Ejupija, a Lukić je duboko u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu.

OSIJEK JEDVA SLOMIO AMATERE IZ ANDORE: Ejupi promašio penal, Mioč i Lukić spasili Zekića od sramote

Zekić nije htio 'cjepidlačiti i biti prekritičan'

"Neću cjepidlačiti i biti prekritičan. Izborili smo ono po što smo došli. Igrači su bili pod pritiskom očekivanja svih, a i velikih napora priprema. Sad je prošlo i možemo u miru čekati uzvrat, ali i nastaviti pripreme za naše prvenstvo. Sve će se drugo brzo zaboraviti, a što nije bilo dobro u hodu ćemo otklanjati", dodao je Zekić, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić
Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić

Benedik Mioč zabio je gol za vodstvo 1-0 i bio jedan od najboljih na terenu.

"Teška je bila utakmica. Suparnik je stao u obranu i radio brojne prekide. Otezao je s igrom. Nismo pronalazili rješenje za dolazak u vodstvo. Na kraju je sve dobro ispalo i rekao bih da se nakon svega samo rezultat pamti i da je on jedino vrijedan u ovoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači - najzanimljivija priča ove utakmice

No, zanimljiva priča koja se vrti oko ove utakmice su - navijači. Tridesetak pripadnika Kohorte bodrilo je svoje ljubimce u Andori. Nije im bilo teško proputovati 3600 km u dva smjera, niti potrošiti zadnje novce na svoj klub.

Naravno, do Andorra la Velle, mjesta gdje se igrala utakmica s obzirom da u selu Santa Coloma nema stadiona koji ispunjava kriterije Uefe, navijači Osijeka nisu potegnuli samo kako bi meč gledali, nego su cijelo vrijeme i navijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su itekako bili svjesni žrtve i troška koje su navijači podnijeli kako bi ih pratili na početku nove europske avanture, pa su oba gola proslavili trkom do dijela jedine tribine stadiona na kojima su bili pripadnici Kohorte. A nakon teške, ali slatke pobjede, opet su došli do ograde i zajedno s navijačima skandirali njihovom klubu. E to se zove simbioza navijača i kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo