Pogledajte što je sve indisponirani Mamić rekao Nijemcima

Zimske pripreme Dinamo su odvele u Düsseldorf gdje su novinari njemačkog MC Productionsa napravili videointervju s prvim čovjekom hrvatskog prvaka Zdravkom Mamićem.

21.1.2014.
18:37
VOYO logo

Naravno, ni Nijemci nisu mogli zaobići najsvježiju vijest oko Mamićevog spora s Eduardom da Silvom.

"Ne mogu komentirati nepravomoćnu presudu, na dva suda je dosuđeno nešto potpuno suprotno od ovog. Sačekat ćemo pravomoćnu presudu pa ćemo sve znati", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju kako će Maminjo u budućnosti ostati bez velike svote novca zbog toga što bi se mnogi igrači koji imaju ugovor s njim mogli ugledati na Eduarda.

"Ne razmišljam o tome, to su obične laži i insinuacije. Ja nemam nikakve ugovore, ali medijima su potrebne laži. To su potpune izmišljotine. Ne postoji ni jedan igrač na svijetu s kojim ja imam bilo kakav privatni odnos, pa čak s ni Eduardom", poručio je Dinamov boss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo i na odlazak Sammira, te njegov mogući povratak u hrvatsku reprezentaciju.

"Drago mi je da je igrač koji je proveo toliko vremena u našem klubu i toliko nam dao napokon našao sreću. Želim mu sve najbolje u karijeri. Što se reprezentacije tiče, njegova kvaliteta nikada nije bila sporna, o njemu ovisi hoće li doći do toga. Sudeći po njegovom talentu to je realno i ja mu to od srca želim, i njemu i Hrvatskoj", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo