'KAO ATLAS NA SVOJIM LEĐIMA... / Zdravko Mamić se raspištoljio: 'Dinamo je najveći sponzor hrvatskog nogometa, koji ništa ne traži zauzvrat...'

Image
Foto: RTL

Bivši izvršni dopredsjednik GNK Dinama je nakon europskog uspjeha zagrebačkog kluba putem Facebooka poslao poruku drugim klubovima HNL-a

27.8.2022.
16:59
RTL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo je pobjedom u play-offu Lige prvaka protiv Bodo/Glimta ušao u elitno europsko natjecanje. Modri su tim uspjehom zaradili najmanje dvadeset milijuna eura, a u grupi s Milanom, RB Salzburgom i Chelseajem će pokušati dodatno podići prihode.

Uz to Modri su priskrbili i po pola milijuna eura svakom hrvatskom prvoligašu. Upravo je ta činjenica motivirala nekadašnjeg izvršnog dopredsjednika Dinama da peko Facebooka izda svoju poslanicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što je Atlas na leđima nosio cijeli nebeski svod, tako Dinamo već gotovo dva desetljeća na leđima u Europi nosi hrvatski nogomet. Ove godine je kao najveći sponzor hrvatskog nogometa, koji ništa ne traži zauzvrat, uprihodio ostatku lige tri puta veći iznos nego što su sami svojim radom ukupno zaradili - više od 33 milijuna kuna. Hvala Dinamo, bilo bi dovoljno", napisao je Mamić u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova objava je podijeljena gotovo 200 puta, a dobio je i više od osam tisuća lajkova od svojih obožavatelja.

Podsjetimo, Zdravko Mamić se nalazi u Bosni i Hercegovini gdje je pobjegao nakon što je pravomoćno osuđen, jer je Dinamo oštetio za više desetaka milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo