ZDRAVKO MAMIĆ PRIZNAO DA ŽELI DOVESTI JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA HAJDUKA: / 'Zoran još nije dobio službeni odgovor'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Oglasili su se iz Dinama te službenim priopćenjem dali do znanja da nisu poslali službenu ponudu

6.10.2020.
15:46
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Vrlo zanimljivi detalji prijelaznog roka na Poljudu procurili su u utorak. Kako javlja Dalmatinski portal, Dinamo je ponudio jučer Hajduku nemalu svotu od 2,7 milijuna eura za jednog od njihovih najboljih igrača – Brazilca Jaira. Te je navode prokomentirao i gazda Dinama Zdravko Mamić koji se trenutno nalazi u Međugorju.

"Dinamo je zainteresiran za dovođenjem Jaira. Rok za odgovor Hajduka je do ponoći. Ako se nešto dogodi na tu temu, bit ćete pravovremeno obaviješteni. Inače, jedina istina jest da je u razgovoru dvojice sportskih direktora, Zoran Mamić pitao Kepčiju da li bi Hajduk prodao Jaira. Sve drugo je izmišljeno, niti se slala ponuda, niti se razgovaralo o novcu. Zoran nije dobio službeni odgovor od Kepčije", rekao je Mamić na tu temu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO JE HAJDUKU PONUDIO VIŠE OD 20 MILIJUNA KUNA I ZABORAVLJENU ZVIJEZDU: /

Splićani su njihovu ponudu glatko odbili

Image
DINAMO JE HAJDUKU PONUDIO VIŠE OD 20 MILIJUNA KUNA I ZABORAVLJENU ZVIJEZDU: /

Splićani su njihovu ponudu glatko odbili

Nema službene ponude

Oglasili su se iz Dinama te službenim priopćenjem dali do znanja da nisu poslali službenu ponudu.

"Nastavno na vijest koja se tijekom dana pojavila u medijskom prostoru prema kojoj je GNK Dinamo poslao ponudu za igrača HNK Hajduk Jaira, a zbog vjerodostojnog informiranja javnosti, ovim putem demantiramo napise kako je GNK Dinamo poslao službenu ponudu za navedenog igrača. Sportski direktor Zoran Mamić imao je kontakt s kolegom Kepčijom iz Hajduka u kojem se informirao o statusu Jaira i eventualnom transferu. Međutim, dalje od tog razgovora nije se išlo", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jairo je u Hajduk stigao prije dvije godine iz PAOK-a i brzo se nametnuo kao nezamjenjivi član udarne postave. Prema Transfermarktu njegova je vrijednost 1,6 milijuna eura, a za Hajduk je u 80 odigranih utakmica zabio 24 pogotka te upisao 18 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo