Zdravko Mamić se slomio: Otkaz Biliću i Markoviću!

Zdravko Mamić napokon je progovorio.

24.3.2012.
21:05
VOYO logo

"Hrvatski savez mora doživjeti promjene, ali ne zbog političkih pritisaka jer je to sada novo doba, doba interneta i doći će do promjena. Znam kolege koje odlučuje o tome, znam za njihova razmišljanja. Mislim da gospodin Marković, koji je veliko ime hrvatske države i bio veliki trener i patriot doista i treba otići nakon Europskog prvenstva. Drago mi je da on odlučio da to bude na najljepši mogući način nakon što se Hrvatska i njegova reprezentacija plasirala na Europsko prvenstvo. Bez obzira na rezultat jer je i plasman na EURO odličan rezultat za Hrvatsku", rekao je Mamić i nadodao:

"Neću pljuvati ako podbacimo u Poljskoj, to je sigurno, a osim što će trebati izabrati Markovićevog nasljednika, to ćemo nažalost morati učiniti i za izbornika Slavena Bilića. Ja sam za njegov ostanak, ali Bilić sigurno ide nakon Eura i njegovog nasljednika neka bira novo vodstvo HNS-a", istaknuo je Maminjo za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj Bišćan prokomentirao je ovako:

"Klub snosi jako malo krivnje za takav epilog. Igor je bio kapetan, stajali smo čvrsto uz njega, iako je imao velikih problema sa zdravljem. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, jer oni su u svojim razgovorima otišli tako daleko da nismo mogli ništa osim druge krajnosti - smjene trenera. Konzultirao sam se s članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. Sigurno da to ni klub, ali niti Igor nisu zaslužili, no to je odluka trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Širić rekao je da je cilj istrage rušenje Mamića i Markovića.

"Meni to ništa nije novo. Siguran sam da postoje političari, političke snage i program konkretno SDP i uz podršku medijske mafije imaju dogovor, a sredstva su im ti huligani putem kojih se želi uništiti Dinamo i hrvatska reprezentacija. To je valjda svakome jasno. Jasno, to su teške optužbe, ali ja stojim iza njih", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogorčen je primitivnim uvredama s tribina koje je na dvije utakmice trpjela cijela Dinamova uprava i neki igrači.

"Jedino se još jedino hladno oružje ne poteže, ali i to će biti ako država ne reagira, jer to je otvoreni lov, nezapamćen u svijetu! Javni lov na ljudske glave, a da u društvu nitko ni da zucne!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovanovićeva ga inspekcija, kaže, ne zabrinjava.

"Poštujem vladu i ministra, ali imam uvid što čini i kako zapravo dva ministarstva, ono obrazovanj,a znanosti i sporta, te uprave, imaju prioritet kako izmisliti zakone i mehanizme da se sruši HNS i Dinamo, odnosno Zdravka Mamića!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dolasku Marina Tomasova kaže:

"Nismo ništa dogovorili sa Sinovčićem, ali volio bih da dođe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo