Gazda Dinama oduševljen: 'Ovo je spektakularno!'

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić oduševljen je 'sudbinom' koju su Modrima namijenile kuglice na ždrijebu Lige prvaka i vjeruje da hrvatski prvak može prezimiti u Europi.

31.8.2012.
9:16
VOYO logo

Podsjetimo, Dinamo je na ždrijebu u Monte Carlu za protivnike dobio Porto, Dinamo iz Kijeva i PSG, a Zdravko Mamić ne krije oduševljenje.

"Ovo je spektakularno! Sad sam prvi put na ždrijebu i to mi je samo poticaj da stvorimo još jači klub koji će svake godine biti dijelom europske elite. Privilegij je biti dio ovoga glamura. Eto prilike našem treneru Anti Čačiću da ostvari obećanje da će odvesti Dinamo u europsko proljeće!", izjavio je za Večernjak Mamić, dok je Ante Čačić neposredno nakon ždrijeba izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina ne izgleda jako atraktivno, no jako je kvalitetna. Isto tako sam siguran da su svi naši protivnici već uknjižili bodove protiv nas, no mislim da će to ove godine biti puno teže. Autsajderi smo, ali nećemo se predati niti ikome priznati da je bolji dok to ne dokaže na terenu", kazao je trener Dinama.

Podsjetimo, Dinamo će prvu utakmicu odigrati u Maksimiru protiv Porta u utorak 18. rujna. Potom gostuje u Kijevu (3. listopada), pa je domaćin PSG-u (24. listopada). Nakon toga slijede gostovanja u Parizu (6. studenoga) i Portu (21. studenoga), te domaćinstvo Dinamu iz Kijeva (4. prosinca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA A Porto Dinamo Kijev PSG DINAMO ZAGREB

SKUPINA B Arsenal Schalke Olympiacos Montpellier

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA C Milan Zenit Anderlecht Malaga

SKUPINA D Real Madrid Manchester City Ajax Borussia Dortmund

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA E Chelsea Šahtar Juventus Nordsjaelland

SKUPINA F Bayern Valencia LOSC Lille BATE Borisov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA G Barcelona Benfica Spartak Celtic

SKUPINA H Manchester United Braga Galatasaray Cluj 1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto 2. kolo, 3.10.: Dinamo Kijev - Dinamo 3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG 4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo 5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo 6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dinamo Kijev

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo