TEŠKI DANI ZA MAMINJA / Zdravko Mamić oprostio se od dragog prijatelja: 'Doviđenja, brate moj, nedostajat ćeš...'

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ješić je u Vojvodini upravljao automobilom beogradskih registracijskih oznaka kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i uletio pod kamion

10.12.2022.
14:33
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji igrač i trener Partizana, Miodrag Ješić, poginuo je prije dva dana u 65. godini života u stravičnoj prometnoj nesreći.

Ješić je u Vojvodini upravljao automobilom beogradskih registracijskih oznaka kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i uletio pod kamion. Od siline udarca na licu mjesta je izgubio život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA POSLANICA /

Javio se vožd iz Međugorja: Zdravko Mamić s jednom rečenicom pomeo pod s Brazilcima

Mamić: 'Ljudina, gromada i čista pozitiva'

Nakon ove tužne vijesti na Facebooku se iz BiH oglasio Zdravko Mamić.

"Ne mogu se sjetiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vijest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, nevjerica i tupost mog uma i tijela nije mi dozvolila da izustim i riječ. Poštovali smo jedan drugog, voljeli se, pjevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom", napisao je Mamić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnji put si me zvao prije nekoliko mjeseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovjek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajat ćeš. Doviđenja moj brate i čuvaj mi mjesto u svojoj momčadi koju ćeš ti voditi. Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo