ZDRAVKO MAMIĆ OTVORIO DUŠU SRPSKIM MEDIJIMA: / 'Ispuni li Aleksandar Vučić obećanje, ja ću mu prvi skinuti kapu'

Image
Foto: PIXSELL

"Boakye, drago mi je što sam te upoznao. Strašan si igrač. Bi li volio doći u Dinamo?", upitao je Mamić navodno Zvezdinog strijelca.

30.1.2018.
20:45
PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić trenutno boravi u Beleku gdje pozorno prati pripreme svog Dinama. Ali odlučio je pogledati i i jednu pripremnu utakmicu Crvene Zvezde koja ga je oduševila.

'Ne čudi me što Zvezda igra na proljeće u Europi'

"Crvena Zvezda me prijatno iznenadila. Ekipa je sigurna, samouvjerena, ima odličan posjed lopte. Ne forsiraju momci ništa, čuvaju lotu pametno. Baš sam impresioniran. Ovo je neka druga Zvezda u odnosu na onu iz ranijih godina. I sada me ne čudi, pošto sam ih vidio ovdje na djelu, što igraju proljeće u Europi", rekao je Mamić u intervjuu za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidio je savjetnik Dinama mnogo igrača koji su mu se svidjeli u redovima crveno-bijelih:

"Odmah se vidi da odskače Boakye, Kanga mi je odličan! Zanimljiv je i zadnjii vezni Jovičić. Onda i desni bek Stojković mi je interesantan. U stvari, nisam vidio slabog igrača", oduševljeno je govorio Mamić pa izjavio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odmah šaljem ponudu Zvezdi'

"Kada sam vidio kako Zvezda fizički dominira, rekoh u sebi: „Bože, Dinamo je kao dječji vrtić naspram Zvezde“. To su, po meni, trenutno dvije potpuno različite filozofije. Mi imamo ogroman broj igrača iz naše omladinske škole, ima ih sedam u prvom timu koji su starosti do 20 godina. S druge strane, Zvezda ima formiranu ekipu, zapravo pravu natjecateljsku."

Isti je portal objavio i zanimljiv razgovor između već spomenutog Boakyea i Mamića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boakye, drago mi je što sam te upoznao. Strašan si igrač. Bi li volio doći u Dinamo?", a Zvezdin strijelac odmah je odgovorio:

"Da, tko ne bi volio zaigrati u Dinamu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah šaljem ponudu Zvezdi!", rekao je Mamić i otišao, a Boakye se smješkajući zaputio u svlačionicu.

'Ako to učini, prvi ću skinuti kapu Vučiću'

Osvrnuo se Mamić i na pokretanje regionalne lige o kojoj se već nekoliko puta raspravljalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po tom pitanju ja sam malo modificirao svoj stav. Među prvima sam bio za regionalnu ligu zbog toga što sam vidio da smo svi izmrcvareni što ratom, što ekonomskim prilikama, odnosno neprilikama. Sve tvrtke koje djeluju na prostorima nekadašnje Jugoslavije imale bi veći interes kada bi se igrala jedna takva liga. Međutim, danas je regionalna liga naša europska liga. Moramo to prihvatiti tako. Evo, vidimo Partizan i Zvezda igraju proljeće u Evropi, de facto tri četvrtine sezone bit će na europskim iskušenjima. Pa kad bismo na to još dodali i jugoligu… Teško da bi tu bilo mjesta", smatra Mamić

Predsjednik Vučić najavio je izgradnju nacionalnog stadiona:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitao sam da Aleksandar Vučić želi napraviti stadion. Ako to učini, ja ću mu prvi skinuti kapu. Čini mi se da je srčan, da voli sport i Zvezdu, da ima tu vrstu emocije koja će ga ka tom poduhvatu povući" rekao je Mamić za kraj.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo