Osveta će biti strašna: 'Hajduk neće nikada biti prvak!'

'Toliko su zagadili taj hrvatski nogometni prostor, 80 posto svega onog što se oko nogometa i u nogometu događa je njihova krivnja.

6.11.2013.
11:45
VOYO logo

Uoči odlaska na utakmicu 4. kola Europske lige u Eindhoven, koju Dinamo igra s PSV-om u četvrtak u 19 sati, izvršni predsjednik ModrihZdravko Mamić obrušio se na čelništvo Hajduka.

''Već posljednjih nekoliko godina iz Splita ne dolazi ništa drugo osim podmetanja, denunciranja i objeda na sve moguće pojedince. Jesu li to suci, je li to HNS, jesu li to komisije, klubovi. Jednom Zadar, jednom Rijeka, jednom Osijek, jednom Dinamo. Više ne znam tko nije'', rekao je Mamić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Toliko su zagadili taj hrvatski nogometni prostor, 80 posto svega onog što se oko nogometa i u nogometu događa je njihova krivnja. I to sam im jasno rekao. Ne mogu im jasnije reći, ali neće nikada biti prvaci kad se tako ponašaju. To me samo mobilizira. Već u ovim utakmicama će vidjeti pravo stanje stvari, jer naravno da je Dinamo bolji od Hajduka posljednje desetljeće'', poručio je Mamić.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nije se želio osvrtati na izjave izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je izjavio kako je Hajduk kriv za većinu gadosti u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne komentiram. Imamo puno posla i nemamo vremena za takve stvari", rekao je Brbić od kojeg novinari nisu mogli dobiti komentar niti na Mamićevu najavu rata s Hajdukom.

"Najavljuje se koncert. Nama je najvažniji koncert, pa utakmica s Istrom. Ne znam što drugi najavljuju", rekao je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert kojeg je predsjednik Hajduka spomenuo održat će se u subotu, neposredno prije utakmice s Istrom 1961., a posvećen je nedavno preminulom pjevaču Vinku Coci. Do sada su nastup na koncertu potvrdili klape Cambi i Sinj, Alen Nižetić, Tereza Kesovija i Zorica Kondža, a ulaznice će vrijediti i za koncert i za utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo