Zdravko Mamić najavio odlazak iz Dinama!

Nakon što je saznao suparnika u 2. pretkolu Lige prvaka, Zdravko Mamić iznio je svoje viđenje.

20.6.2011.
19:18
VOYO logo

Izvršni dopredsjednik smatra kako ždrijeb nikako nije pomazio Modre, dapače, smatra kako je azerbajdžanski suparnik i više nego jak. No, Zdravko smatra kako je njegova momčad kao favorit ipak bliže prolazu.

"Kad sam vidio da smo izvukli Neftchi, priznajem stresao sam se, odmah sam se sjetio muke protiv Khazara. Svjestan sam koliko se u Azerbajdžanu ulaže u nogomet i kakve su ambicije njihovih klubova", rekao je Mamić pokazavši respekt prema svom protivniku, a onda je ispalio nešto u svom stilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je naš protivnik vrlo jaka momčad, ali ne znam jesu li jaki koliko i mi. Ako Dinamo ne prođe, neće biti kraj svijeta, no to će biti kraj za mene. Ako ne prođemo Neftchi, odlazim iz Dinama", izjavio je Maminjo, dojma smo, nešto što smo već imali priliku čuti .

Za kraj je nadodao kako će ubrzo znati rasplet situacije po pitanju Emira Spahića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spahić želi doći u Dinamo, a ako riješi svoju situaciju u Montpellieru i postane slobodan igrač, možemo reći kako je on novo pojačanje našeg kluba. Ubrzo ću saznati kako se situacija razvija i jesu li se neke stvari riješile", zaključio je na kraju.

"Sigurno da je riječ o dobroj momčadi, prvaci su svoje države, no mi idemo po prolaz i tako ćemo se i postaviti na terenu. Imamo stvarno dobru momčad i ne razmišljamo ni o čemu osim o pobjedi", izjavio je Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično kao dokapetan razmišlja i vratar Ivan Kelava:

"Mogli smo dobiti i slabiju momčad, ali nema veze. Koga god da smo dobili naš je cilj isti, prolaz. Prvu utakmicu igramo doma i vjerujem da već tu možemo riješiti dosta toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov razigravač Sammir dobro poznaje Brazilca u redovima Neftchija:

"Da, Rodriguinha već dugo znam i često se čujemo, a već mi je i poslao mail. Što reći? Prvaci su svoje države i sigurno nisu loša momčad, puno ulažu i napredovali su, ali i mi smo", zaključio je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Vezani članci:

arti-201106180303006 arti-201106180036006 arti-201106170604006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo