'Vi ste kreteni! Pa zar ja ne mogu imati privatnosti?'

Na Općinskom kaznenom sudu počelo je suđenje Zdravku Mamiću zbog optužbe za poticanje na nasilje i mržnju u 'slučaju Jovanović' zbog čega je proveo i noć u pritvoru.

22.10.2013.
14:35
VOYO logo

Dan nakon što je na otvorenju Dinamovog hotela izvrijeđao novinara Nove TV, Mamić je na sud došao u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković, a izvršni predsjednik Modrih se bunio zbog fotografiranja te je, kako javlja Pixsell, izvrijeđao fotoreportere.

"Vi ste kreteni! Pa zar ja ne mogu imati privatnosti? Imate hrpe mojih slika, nemojte me slikati!", vikao je Mamić, zbog čega su ga morali smirivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović je nedavno izjavio da je jedina ispravna odluka Mamićev doživotni izgon iz sporta.

//www.youtube.com/embed/qPcerQM-KB0 Podsjetite se za što se Mamiću sudi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko tko vrijeđa druge po nacionalnoj osnovi i na taj način potiče diskriminaciju i mržnju ne zaslužuje da na njega trošim svoje dragocjeno vrijeme, niti da dobije milimetar novinskog medijskog prostora. Takvima nije mjesto ni u sportu jer krše sve vrijednosti olimpizma i razočaran sam kukavičlukom čelnih ljudi HOO-a i HNS-a koji nisu imali hrabrosti donijeti jedinu ispravnu odluku – a to je doživotni izgon iz sporta osobe koja diskriminira ljude po nacionalnoj osnovi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo