Dinamova blagajna bogatija za dva milijuna

Najavljeno - izvršeno. Zdravko Mamić drastično je kaznio Sammira početkom kolovoza zbog nesportskog života, a niti sam Brazilac nije očekivao da će ostati bez dva milijuna kuna.

6.9.2012.
16:50
VOYO logo

Sammir se nije izvukao. Brazilac je skupo platio svoje 'partijanje'. Zdravko Mamić ovog puta nije pogazio svoju riječ. Njegov omiljeni Dinamovac stvarno će i ostaviti dva milijuna kuna (270.000 eura) u klupskoj blagajni.

Podsjetimo, Sammir je često živio nesportski, a kada je na trening pred utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Šerifa stigao vidno pijan, prekipilo je treneru Anti Čačiću koji ga je nakratko izbacio iz momčadi, a Zdravko Mamić mu je odrezao najveću moguću kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir nije očekivao da će Dinamov izvršni predsjednik stvarno to i sprovesti u djelo. Kako pišu Sportske novosti, špekuliralo se da će ulaskom u Ligu prvaka kazna biti zaboravljena, odnosno da Mamić neće Brazilcu uzeti novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevario se. Sammiru je uplaćena ugovorna rata, a kada je provjerio stanje na računu, neugodno se iznenadio. Zdravko se definitivno nije šalio. Ugostio ga je Dinamov 'alfa i omega' na svojoj jahti, otišao s njim i u Split na utakmicu Hrvatska - Švicarska, ali mu dva milijuna kuna nije oprostio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo