Mamić ponovno proglašen krivim, ovo će ga skupo stajati

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u srijedu je, zbog vrijeđanja odvjetnika Ivice Crnića, nepravomoćno osuđen na istu novčanu kaznu od 128.310 kuna odnosno 350 dnevnih dohodaka.

29.10.2014.
12:57
VOYO logo

Jutarnji list piše kako je riječ o ponovljenom potupku povodom tužbe odvjetnika Ivice Crnića, odvjetnika Eduarda da Silve, zbog vrijeđanja u ožujku 2013. godine. Tada je Mamić Crnića nazvao "mišem, kretenom i tatinim sinom" , te ga optužio da ide na instrukcije kod tadašnjeg ministra prosvjete i športa Željka Jovanovića.

Ove riječi izrečene su na ročištu na kojem je Eduardo da Silva tužio Mamića traživši raskid menadžerskog ugovora s izvršnim predsjednikom Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom postupku, Mamić je već bio osuđen na identičnu novčanu kaznu zbog uvrede, klevete i sramoćenja. Međutim, Županijski sud u Zagrebu je prvu presudu ukinuo smatrajući da Sud nije jasno opisao što bi bilo uvreda, što kleveta, a što sramoćenje.

Tada je Crnković odustao od progona za djelo sramoćenja te je tužio izvšnog predsjednika Dinama samo zbog uvrede i klevete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnić je, zatim, odustao od progona za djelo sramoćenja te je Mamića tužio samo za uvredu i klevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo