MAMIĆ GRAKNUO, LEGENDA MU ODGOVORILA: /

'Zašto bi Luku itko iz reprezentacije trebao braniti...?'

Image
Foto: PIXSELL

Član stručnog stožera Vatrenih, bivši nogometaš i reprezentativac Josip Šimunić, prokomentirao je situaciju s Lukom Modrićem.

9.7.2017.
16:32
PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije našao se na udaru jednog dijela hrvatske javnosti zbog toga što je protiv njega pokrenuta istraga zbog sumnje u davanje lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama.

Luka blefira

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izjavio je u srijedu u Osijeku da je njegova savjest mirna te kako je uvjeren da će istraga, koju je protiv njega pokrenulo osječko Općinsko državno odvjetništvo zbog sumnje u davanje lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću, dokazati da nije počinio nikakvo kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČAČIĆ PROGOVORIO O MODRIĆEVOJ IZJAVI KOJA JE ODJEKNULA HRVATSKOM: ‘S njim sam u direktnom kontaktu, teško mu sve pada’

Modrić priznao da nije donio odluku o nastavku igranja za izabranu vrstu

Nakon toga, u intervjuu za Marcu Modrić je priznao da nije donio odluku o nastavku igranja za izabranu vrstu, što je odjeknulo hrvatskim medijskim prostorom. Sportske novosti pišu kako je Luka Modrić već gotovo mjesec dana na udaru, te se u srijedu oglasio Zdravko Mamić objavom da može biti sram izbornika Čačića, HNS i reprezentativce jer nitko nije izašao javno i podržao Luku. Šimunić je prokomentirao cijelu situaciju koja je nastala oko Modrića.

Image

25.06.2016., Lens, Francuska - UEFA EURO 2016., osmina finala, Hrvatska - Portugal. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

‘VIDJET ĆEMO, NISAM DONIO KONAČNU ODLUKU’: Je li Modrić ovim riječima najavio povlačenje iz reprezentacije!?

"Da vam iskreno kažem, to što nitko nije osjećao potrebu nešto reći u vezi toga je zbog činjenice što sto posto znaju da je dečko ispravan, da nije ništa loše napravio. On je uzor svima, pogotovo mladim igračima. Luka je veliki igrač i veliki čovjek, mislim da se o njemu nema što drugo kazati. Nažalost, ovo što pišu neki mediji, i što se neke stvari tumače kako se tumače, i vi i svi znate zbog čega je to tako, to nikako nije u redu", kazao je za SN Josip Šimunić koji je istaknuo da "nitko ništa nije rekao jer svatko zna da je on ispravan, da je u pravu, da je pošten, i nema se što pričati o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'O Modriću se ne treba nikome ništa objašnjavati'

"O Modriću se ne treba nikome ništa objašnjavati, niti drugi govoriti o njemu, jer onda bi ispalo kao da se on opravdava i kao da netko drugi opravdava njega. Zbog čega, kad dečko ništa nije napravio pogrešno. Eto, to je cijela istina", dao je do znanja Šimunić i dodao:

Image

05.09.2013., Zagreb - Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije na uzvratnu utakmicu protiv Srbije u Beogradu. Luka Modric i Joe Simunic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

"Vidio sam izjavu gospodina Mamića, razumijem ga, međutim drukčije to tumačim. Kažem, to što nitko nije rekao ništa ne temu Luke, samo je dokaz da znaju da je ispravan i čist".

Neki se pitaju hoće li ga taj javni linč razočarati pa da prestane igrati za reprezentaciju.

"Zašto bi, kada nije ništa pogriješio, sada razmišljao drukčije. Ali opet, to njega morate pitati. I ja sam nekoliko puta u životu bio u situaciji u kojoj sam svašta doživio, no kad znaš da nisi ništa pogriješio ne trebaš se ničega bojati. Istina je istina, a istina je na tvojoj strani i gotovo", zaključio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo