Zbog velikog peha, protiv Reala igra 'mali' Kovačić!

Nakon posljednjeg treninga uoči utakmice godine, trener Dinama Kruno Jurčić ostao je bez još jednog igrača posljednjeg reda. Cufré se, na žalost, ozlijedio i napustio trening.

14.9.2011.
0:20
VOYO logo

"Nemam dobre vijesti, Cufré nije odradio trening do kraja. Opet imamo problema sa sastavljanjem zadnje linije", izjavio je Kruno Jurčić nakon posljednjeg Dinamovog treninga.

Velika je to briga za stratega Modrih, posebno zato jer će mu protiv Reala nedostajati suspendirani Šime Vrsaljko i Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo pokušati što više držati loptu u svom posjedu, samo im tako možemo parirati", smatra Jurčić.

Ukoliko se Argentinac ne oporavi, Tomečak će morati prijeći u zadnju liniju. Kruno je najavio kako će najvjerojatnije u početnom sastavu priliku dati mladom Mateu Kovačiću koji zna zadržati loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim igračima za kraj je poručio.

"Kada sam kao igrač odlazio s Dinamom u Manchester protiv slavnog Uniteda, trener Ardiles nam je rekao - 'Samo igrajte onako kako najbolje znate, nemojte misliti o tome čiji će te dres ponijeti kući'", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se, Modri su u toj utakmici na Old Traffordu iščupali bod, a dan danas se pamti vratnica Miljenka Mumleka koji je Dinamu mogao donijeti povijesna tri boda da je bilo malo više sreće.

U taboru Reala nema nikakvih problema. Jose Mourinho je izanalizirao igru Dinama, otkrio je Xabi Alonso, koji je u utorak navečer izašao pred novinare u Maksimiru, zajedno s Aitorom Karankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Mourinhov pomoćnik otkrio je da će stvari u srijedu funkcionirati isto kao u uzvratu Superkupa protiv Barcelone - Mourinho će biti u hotelu, a Karanka će voditi momčad na Maksimiru.

"Dinamo ima kvalitetu kao i sve hrvatske ili bivše jugoslavenske ekipe. Može nam zadati puno problema pred svojom publikom jer dugo nije igrao u Ligi prvaka. Moramo odigrati maksimalno, u suprotnom bismo mogli imati problema", izjavio je Karanka, ali i rekao kako je Dinamo ipak jedan od slabijih suparnika u skupini D. specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109130072006 arti-201109130601006 arti-201109131016006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo