ZBOG TOGA GA SVI OBOŽAVAJU: / Legendarni napadač otkrio zašto je odbio Real, Milan i United

Image

Imao je priliku otići u najveće klubove, ali je odlučio ostati u Fiorentini

26.2.2019.
9:52
VOYO logo

Ikona svjetskog nogometa GabrielBatistuta otkrio je u intervjuu za American Business Forum kako je imao priliku za igrati za brojne velikan te je pojasnio zašto je odbio njihove ponude.

"Nikada nisam volio biti zvijezda momčadi jer čim postanete središnja figura to nosi dodatni teret i odgovornost. Primio sam puno ponuda od klubova poput Real Madrida, Manchester Uniteda i Milana, ali sam uživao u miru igrajući za Fiorentinu. Da sam otišao u Madrid zabio bih preko 200 golova, ali bi mi tamo postalo dosadno. Isto bi mi se dogodilo i u Milanu. Iako tamo nikad nisam osvojio veliki trofej, smatram se pobjednikom jer sam pomogao Fiorentini da se ravnopravno bori s najjačima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov uzeo s Romom

Argentinac je devet godina proveo u Fiorentini te je stekao reputaciju jednog od najbojih napadača koji su igrali u Italij. Nakon toga, 2000. godine, prešao je u Romu, s kojom se okitio naslovom prvaka. U provj utakmici protiv bivšeg kluba, 26. studenog 2000., zabio je u 83. minuti pobjednički pogodak iz voleja s malo manje od 30 metara. Bio je vidno uznemiren i nije htio slaviti pogodak s novim suigračima. Prije i poslije utakmice zaradio je ovacije Fiorentinih navijača nakon čega je stadion napustio u suzama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo