Najtezi udarac: Ovaj potez ce jako zaboljeti Zdravka Mamica

Gdje je nestao Ognjen Vukojevic? Zasto donedavni reprezentativac vise nije dovoljno dobar za prvih 18 Dinama, samo je jedna od misterija s Maksimira.

5.12.2014.
16:51
VOYO logo

Vukojevic je ovih dana u razgovoru za Jutarnji list opleo po svojim kolegama u Dinamu. Defanzivni veznjak je otkrio nedostatke hrvatskog prvaka:

"Ovoj momcadi nedostaje hrabrosti, kuraze i bezobrazluka. Redovito stizemo pred zid koji ne znamo preskociti", rekao je iskusni Ogi i dodao o svojoj igri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem da sam ocekivao vise, ali poklopilo se tu puno stvari. Stigao sam kasno, nisam izborio mjesto u momcadi, formacija 4-3-3 mi ne odgovara. Medutim, ne osjecam se duzan jer nisam igrao puno, a ono sto sam proveo na travnjaku mislim da je bilo solidno."

Zoran Mamic ga je, slucajno, izostavio iz kadra kandidata za derbi ovog vikenda s Rijekom. Radi li se o novom sukobu u svlacionici? U najmanju ruku ovo je cudna odluka, jer upravo je Vukojevic trebao biti jedan od nositelja igre. Trener mu nije davao previse sanse, igrali su neki drugi, koji i bolje da nisu igrali, s obzirom na prikazano...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovog trenera ima drugih briga, opet prica o navijacima koje iz kluba uporno tjeraju.

"Malo me ‘pece’ slika iz Pule kada je Soudani zabio pogodak ispred nasih navijaca, krenuo slaviti a onda je vidio da oni niti ne znaju da je Dinamo zabio. Nazalost, to je tako", rekao je Mamic za SN, koji vjerojatno i dobro zna zasto navijace vise ne vesele golovi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Gradske skupstine Grada Zagreba Darinko Kosor gostujuci na na zagrebackom Radiju 101 i otkrio je da Grad nema vise namjeru novac poreznih obveznika davati GNK Dinamu.

Kada su ga pitali koliko novca GNK Dinamo dobiva od Grada i Zagrebackog holdinga, sef Gradske skupstine je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Holding vec godinama ne daje novac Dinamu i zato je na sudu s Dinamom. Grad daje novac za stadion i omladinsku skolu, i nikakva druga sredstva. Stadion moramo placati jer je u vlasnistvu Grada. Gospoda Svaljek i ja smo bas predlozili da u iducoj godini Dinamu ne damo niti kune. Ne znam hoce li se gospodin Mamic buniti, ali radije cemo dati za socijalu nego za Dinamo", porucio je Kosor.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo