jedan od tri naslova /

Zbog ovakvih stvari Real treba Zidanea: Pogledajte govor na poluvremenu kojim je 'osvojio' Ligu prvaka

Image
Foto: Screenshot/YouTube/MaisonDuFoot

Zidane je poznat kao motivator i trener koji se zna dobro nositi s količinom ega u svlačionici Reala

12.3.2019.
10:40
Screenshot/YouTube/MaisonDuFoot
VOYO logo

Zinedine Zidane vratio se u Real Madrid. U vrlo kratkom roku postao je legendarni francuski nogometaš i jednim od najuspješnijih trenera u povijesti.

Njegov nekadašnji suigrač Santiago Solari nije uspio napraviti preporod u Real Madridu koji je ove godine ispao iz svih kombinacija za osvajanje trofeja. Tako Zizou neće ove godine nastaviti svoj fantastični niz, već će samo pokušati "spasiti što se spasiti da" u teškoj situaciji za Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao neiskusnom treneru nikad mu se nije pripisivao atribut velikog taktičara i stratega. Po tom su ga pitanju čak i mnogi osporavali, no ne tri titule prvaka Europe nitko ne može osporiti.

Zidane je poznat kao motivator i trener koji se zna dobro nositi s količinom ega u svlačionici Reala, za raziku od Solarija koji je počeo "gubiti" svlačionicu i na kraju izgubio i posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje o trenerskom stilu govori snimka motivacijskog govora na poluvremenu finala Lige prvaka prije dvije godine . Real je imao 1:1 nakon prvih 45 minuta, da bi na kraju slavio s velikih 4:1 protiv Juventusa. Poslušajte i pogledajte kako je Zizou "galvanizirao" svoje igrače OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo