ZBOG OVAKVIH IZJAVA LOVREN IMA SVE VEĆU HORDU POKLONIKA: / Vatreni briljirao kad su ga pitali o 'ukradenom' golu

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac dalekometnim je udarcem obilježio utakmicu

23.10.2020.
13:44
Screenshot
VOYO logo

Nova sezona Lige prvaka započela je s iznenađenjem. Zenit je bio veliki favorit protiv Bruggea, no belgijski sastav je osvojio tri boda, a pobjednički pogodak gosti su zabili u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Image
KAKO ĆE RUSI PROTUMAČITI OVE LOVRENOVE IZJAVE? /

Vatreni održao lekciju nakon utakmice koja se neće svidjeti baš svima

Image
KAKO ĆE RUSI PROTUMAČITI OVE LOVRENOVE IZJAVE? /

Vatreni održao lekciju nakon utakmice koja se neće svidjeti baš svima

Belgijski prvak je poveo u 63. minuti golom Emmanuela Dennisa. Charles de Ketelaere je dva puta pucao iz blizine, no oba puta je loptu blokirao Jaroslav Rakitski. Ipak, treći pokušaj Emmanuela Dennis je završio u ruskom golu. Domaćin je imao velikih prigovora tražeći prekršaj Dennisa u začetku akcije, no francuski sudac Benoit Bastien je pokazao na centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit je izjednačio u 74. minuti, a najzaslužniji za pogodak bio je DejanLovren. Hrvatski reprezentativac je fantastično opalio s više od 25 metara, lopta je pogodila u vratnicu te se od leđa gostujućeg vratara Ethana Horvatha odbila u gol te na kraju nije njemu pripisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, De Ketelaere je šokirao domaće navijače. Bila je to sjajna akcija u četiri poteza, koju je pogotkom zaključio belgijski veznjak.

"Gol? Mislim da ipak meni pripadaju najveće zasluge. Moj je sigurno više od pola, ha, ha, ha…”, poručio je Lovren putem službene stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom i na prelazak iz Liverpoola u Zenit ovog ljeta.

"Najbitnije mi je da igram. ULiverpoolu se u posljednjih godinu dana baš i nisam naigrao. Ova promjena mi je super došla, u dobrom sam klubu, opet igram u Ligi prvaka. Cilj mi je ostati u Zenitu i igrati što dulje, vjerujem da će me i zdravlje poslužiti. Za sada je, dakle, sve super. Grad je fantastičan, trebat će mi jedino nekoliko mjeseci da naučim jezik”, kazao je za kraj prokomentirao nedavni poraz Hrvatske od Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li prebolio poraz od Francuza? Jesam, život ide dalje, najbitnije je da smo među deset najboljih reprezentacija na Fifinoj ljestvici uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Činjenica je da smo bili kvalitetniji od Francuske 75 minuta, ali… Na kraju se gleda rezultat. Međutim, pokazali smo vidljiv napredak u odnosu na rujanske utakmice protiv Portugala i Francuske, vjerujem da ćemo u studenom biti još bolji”, završio je Lovren.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo