ENGLEZI HVALE DINAMOVCA: / 'Vunderkind iz Football Managera koji će postati dobar i u stvarnom životu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Novo izdanje Lige prvaka počinje ovaj utorak, a uoči starta najelitnijeg klupskog natjecanja u Europi, engleski dnevnik Telegraph izabrao je 12 mlađih nogometaša koje se isplati gledati.

13.9.2016.
13:57
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Među njima je i Dinamov dragulj Ante Ćorić (19) koji već dulje vrijeme privlači pažnju mnogih europskih velikana. Ipak, i dalje je u Dinamu s kojim će u srijedu gostovati kod francuskog doprvaka Lyona.

'Poput mladog Luke Modrića'

"Još jedan vunderkind iz Football Managera koji bi trebao postati dobar i u stvarnom životu. Nastavlja odbijati pozive većih klubova kako bi ispekao zanat u Dinamu, klubu dobro poznatom po proizvodnji ozbiljnih talenata. Za one koji žele bolju suporedbu, Ćorić je poput mladog Luke Modrića. Ofenzivni veznjak sposoban predriblati braniče i stvoriti šansu ni iz čega. S 18 godina je već sad jedan od najboljih Dinamovih igrača", piše Daily Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ćorića, među igračima zbog kojih se isplati pratiti Ligu prvaka su i Ruben Neves (Porto), Andrij Jarmolenko (Dinamo Kijev), Paulo Dybala (Juventus), Moussa Dembele (Celtic), Joritt Hendrix (PSV), Renato Sanches (Bayern), Joel Pohjanpalo (Bayer), Julian Brandt (Bayer), Arkadiusz Milik (Napoli), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) i Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo