'Zbog frakture lica mogu jesti samo juhu, puding...'

Nogometaš njemačkog prvaka Borussije Dortmund Neven Subotić potvrdio je da je dobio ispriku od grčkog igrača Sotiriosa Kyrgiakosa zbog lakta u glavu, ali je, kako je sam rekao, istu odbio.

10.11.2011.
19:09
VOYO logo

Na utakmici 12. kola Bundeslige između Borussije Dortmund i Wolfsburga (5:1), Subotić i Kyrgiakos bili su u skoku za loptu u kojem je Grk laktom u lice udario srbijanskog reprezentativca.

Šteta je velika s obzirom da će Subotić morati propustiti idućih šest tjedana akcije. Subotić se suočio s pitanjem TZ-a je li primio ispriku od grčkog reprezentativca. "Jesam, SMS porukom i ne prihvaćam ju. Nisam siguran je li me htio poslati u bolnicu, ali njegov lakat nije imao što raditi tako visoko u zraku. Nije pošteno da ja snosim sve posljedice, a on niti jednu", rekao je Srbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/tfC_i-koCAA?version=3&hl=hr_HR&rel=0 Podsjetimo, nakon tog duela glavni sudac utakmice nije svirao ni prekršaj za Borussiju, a Subotić je zaradio frakturu lica, te su mu u bolnici morali ugraditi tri titanske pločice u lubanju. "Iduća dva tjedna mogu samo jesti tekuće stvari. Juhu, čokoladni puding, jogurt i slično. Kao Srbin odrastao sam na mesu i jedva čekam da dobijem zeleno svjetlo za to", kaže obrambeni igrač njemačkog prvaka. Subotića čeka duža pauza, a nju namjerava iskoristiti iskušavajući neke nove stvari, među kojima je i navijanje s navijačima na famoznoj južnoj tribini Westfalen stadiona. "Zašto ne? Da, mogu se zamisliti na tribini s našim navijačima. Volio bih biti na svim utakmicama", zaključio je Subotić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo