ZATVARA SE SJEVER MAKSIMIRA: / Dinamo oštro kažnjen zbog ružnog skandiranja Bad Blue Boysa prema Riječanima

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Stigle su kazne "prijestupnicima" za 33. kolo

15.5.2019.
14:23
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog pjevanja neprimjerenog i neprihvatljivog sadržaja navijačke skupine Bad Blue Boys Dinamo će jednu utakmicu morati odraditi bez navijača na sjevernoj tribini.

Odluka je to disciplinskog suca HT Prve lige Alena Klakočera koji je nakon prijava službenih osoba još i novčano kaznio zagrebački klub zbog događaja koji su se ponavljali na utakmici s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovljeni prekršaj

"Na utakmici Rijeka - Dinamo pripadnici navijačke skupine BBB-a smješteni na južnoj tribini u 6., 35. i 81. minuti pjevali su tekst neprimjerenog i neprihvatljivog sadržaja kažnjiv po članku 88. DP HNS-a. Kako se radi o ponovljenom prekršaju, GNK Dinamo kažnjen je odigravanjem prve sljedeće prvenstvene ili kup-utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na sjevernoj tribini stadiona Maksimir i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna", stoji u priopćenju.

Također, kazne za 33. kolo lišen nije bio ni Hajduk koji je kažnjen s 25.000 kuna jer je Torcida upalila 15 baklji je tri topovska udara tijekom dvoboja sa Slaven Belupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo