PROCURIO PODATAK / Zašto je Manchester United zapravo doveo Ronalda? Golovi i asistencije možda nisu glavni razlog

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo će svakako biti veliko pojačanje na terenu za United

6.9.2021.
23:28
Profimedia
VOYO logo

Manchester United ovoga ljeta složio je uistinu impresivnu momčad. Stigli su im Jadon Sancho, Raphael Varane koji su popunili dvije najdeficitarnije pozicije, ali najveće ime ovoga ljeta svakako je Cristiano Ronaldo.

Ronaldo je stigao u finišu prijelaznog roka i pokrenuo je novu "Ronaldomaniju". Bilo je po samom dolasku malo problema s njegovim brojem na dresu, ali se vlasnik "sedmice" Edinson Cavani odrekao broja i uzeo broj 21, a Ronaldo je dobio svoj kultni dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordna prodaja dresa

Ronaldo će svakako biti veliko pojačanje na terenu za United, golova i asistencija, ne sumnjamo, neće nedostajati, ali Cristiano nije došao samo zbog svoje igre. Naime, Ronaldo je svom Unitedu već sada donio golemu zaradu i to samo od prodaje dresova. U prva četiri sata otkada se doznalo da će Ronaldo nositi "sedmicu" prodan je rekordan broj dresova u jednom danu na jednoj internetskoj stranici koja prodaje sportske proizvode izvan SAD-a, potvrdila je to tvrtka Fanatics koja surađuje s Unitedom.

Isto tako, golemi su se redovi stvarali ispred fan-shopa na Old Traffordu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako je Ronaldo po dolasku odmah povećao vrijednost Manchester Uniteda. Na njujorškoj burzi, na kojoj se trguje dionicama Uniteda, vrijednost je porasla za čak osam posto, odnosno u dva sata je porasla za čak 212 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo