REAL POSTAVIO CIJENU ZA MODRIĆA: / Španjolci objavili za koji iznos su se spremni ovog ljeta rastati od Vatrenog

Image
Foto: AFP

Luka Modrić, aktualni osvajač Zlatne Lopte, igrač je Real Madrida od 2012. godine.

7.5.2019.
11:05
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ove sezone u klupskom dresu ne proživljava najbolje trenutke. Nakon što je 2018. bio najhvaljeniji nogometaš na planetu i osvojio sve ugledne nagrade, uključujući i najprestižniju Zlatnu loptu, u 2019. oko 33-godišnjeg Modrića se neprestano pojavljuju negativnije vijesti i neprestano ga se povezuje s drugim klubovima.

Sada se pojavila i vijest da njegov klupski trener Zinedine Zidane ne vjeruje da Modrić može ponovno biti na najvišoj razini i sumnja da oko njega može graditi momčad za budućnost. Tu informaciju donosi madridski list AS, koji je jako blizak Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter zainteresiran

Također, Modrića se konstantno nakon osvajanja Zlatne lopte povezuje s transferom u drugi klub, a najviše se govori o talijanskom Interu.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / Update Images Press / AFP)

Španjolski Diario gol javlja kako je Real voljan saslušati ponude zainteresiranih klubova, ali i da su u Madridu postavili cijenu za hrvatskog maestra od čak 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da Modrić već ima 33 godine, a Tranfermarkt mu procjenjuje vrijednost na samo 25 milijuna eura, teško je vjerovati da će ijedan europski klub platiti takvu svotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo