SRAMOTA NA OTVORENOM TRENINGU VATRENIH: / 'Zar HNS misli da će naša djeca nekoga napadati? Čujem da su neki i plakali...'

Image
Foto: PIXSELL

Sramota u Omišu

31.5.2019.
6:45
PIXSELL
VOYO logo

Nakon četiri godine i one nesretne svastike na praznom Poljudu, koja je zatvorila vrata reprezentaciji Hrvatske u Splitu, Vatreni su se vratili u Dalmaciju. Danas u 15 sati u Omišu će odigrati rođendansku prijateljsku utakmicu protiv istoimenog dalmatinskog niželigaša i tako uveličati stoti rođendan.

Image
PREDSJEDNIK NK OMIŠA ZA NET.HR O TRETMANU ORGANIZATORA PREMA DJECI: /

'Ne mora nitko udariti Luku Modrića, ali...'

Image
PREDSJEDNIK NK OMIŠA ZA NET.HR O TRETMANU ORGANIZATORA PREMA DJECI: /

'Ne mora nitko udariti Luku Modrića, ali...'

Jučer je u Omišu padala kiša, a baš je najjače padala uoči i za vrijeme otvorenog treninga Vatrenih. Dolazak Vatrenih u Omiš izazvao je veliki interes javnosti, pa su ulaznice planule u roku odmah. Očekuje se kako će stadion biti pun, znači očekuje se nešto više od pet tisuća ljudi. Hrvatski nogometni reprezentativci najviše su razveselili one najmlađe, koje niti dosadna i uporna kiša nije spriječila da vide svoje idole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Trening prekinut nakon svega 20 minuta

Međutim, trening Vatrenih prekinut je nakon 20 minuta, djeca su tužna otišla sa stadiona. No, ono što su doživjeli od osiguranja ovog događaja mnoge je šokiralo i razočaralo. Sve otkriva Dalmacija Danas. Među roditeljima koji su svoju djecu poslali da gledaju Vatrene je i Omišanka Danica Sičić. Ona je ogorčena na organizatore zbog tretmana prema djeci. Svoje iskustvo je opisala u statusu koje Dalmacija Danas prenosi u cijelosti:

'Osiguranje nije htjelo puštati djecu s kišobranima'

"S obzirom na iskustvo koje sam danas doživjela u Omišu, vezano uz trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu, mogu samo reći da sam duboko razočarana i povrijeđena stvarima koje su se događale uoči i za vrijeme treninga Vatrenih. Sramotno postupanje prema djeci bilo je ispod svakog mogućeg nivoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da je nekim ljudima isključivi cilj zaraditi plaću, a ne pogledati stvari očima čovjeka. Naime, osiguranje nije htjelo puštati djecu s kišobranima da se dive svojim junacima, hrvatskim reprezentativcima. Oni su sanjali ovaj trenutak, a u Omišu je padala jaka kiša i morali su doći s kišobranima. Zar su naša djeca huligani pa se s njima tako mora postupiti? Djeci do 13 godina pregledavali su torbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka se srame zaštitari ili oni koji su im dali takve naredbe'

Sram ih može biti! Neka se srame zaštitari ili oni koji su im dali takve naredbe. Zar HNS misli da će naša djeca nekoga napadati? Trebali su valjda djecu okrenuti naglavačke da shvate nisu naoružana! Čujem da su neka djeca i plakala zbog ovakvog postupanja. Jesu li se dječje suze morale proliti zbog nekoliko pametnjakovića? U što mogu vjerovati djeca koja su ovo danas doživjela? Sutra će biti prvi u redu za Irsku. Od praznika nogometa napravili ste ruglo! Oni su samo djeca", napisala je uzrujana Omišanka.

Navodi se kako je tek kada je počeo trening netko od organizatora uvidio što djeca trpe zbog rigoroznih mjera, ali i da je dio djece razočarano otišao kući. Na kraju je ipak svima dopušten ulaz na stadion s kišobranima, ali crna mrlja je ostala. Neki klinci neće se po dobrom sjećati dolaska Vatrenih, svjetskih doprvaka u njihovo mjesto, tamo gdje se snivaju dječji snovi, snovi kakve su nekad i Luka Modrić i društvo snivali kad su bili u njihovim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo