Pucanj u prazno / Zapeo senzacionalan transfer: Dinamu propalo najskuplje pojačanje u povijesti, zamjenu traže u Poljskoj!?

Image
10.1.2022.
22:16
VOYO logo

Argentinac Martin Ojeda (23) po svemu sudeći ne dolazi u Dinamo. Trebao je to biti najveći ulazni transfer zagrebačkih plavih u povijesti no od svega neće biti ništa, jer je njegov sadašnji klub Godoy Cruz odbio 5,3 milijuna eura koliko je Dinamo pripremio za ovog igrača, javljaju Sportske novosti.

Iako je prije tjedan dana ovaj, za hrvatske prilike spektakularan transfer, bio "gotova stvar" došlo je do zaokreta te će Zagrepčani ofenzivno pojačanje morati potražiti na drugoj adresi. Prema pisanju argentinskih medija, Godoy Cruz je odustao od prodaje, jer ga žele zadržati do ljeta s obzirom na to da se klub bori za opstanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje samo pomalo nejasno iz kojeg su razloga Argentinci ulazili u transfernu priču kad su očito imali “figu u džepu”. I ne, ovdje se uopće nije radilo o novcu, praktički, Godoy Cruz bi za Ojedu dobio koliko je tražio. Ali, kad se posluje s klubovima iz tog dijela svijeta, morate biti spremni na sve, na razne igre i igrice, čudne preokrete, promjene mišljenja", pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Hajduk predstavio prvo pojačanje /

Novo ime na Poljudu: Stigao iskusni austrijski veznjak

Image
Hajduk predstavio prvo pojačanje /

Novo ime na Poljudu: Stigao iskusni austrijski veznjak

Potraga se nastavlja...u Poljskoj

Ipak na Maksimiru po svemu sudeći neće mirovati, jer im treba kvalitetan i efikasan strijelac te se u tom kontekstu spominje azerbajdžanski centarfor Mahir Emreli koji igra u poljskoj Legiji. Dinamo bi 24-godišnjeg Emrelija doveo samo ako bude besplatan. Upitno je koliko je to realna opcija s obzirom da Azer ima ugovor do 2024. godine.

Legija i Dinamo su trgovali i ovog ljeta kada je prema Poljskoj za 1,3 milijuna eura otišao Lirim Kastrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo