NE IDE KAKO TREBA / Zaludio je HNL, Hajduku se predbacivalo što ga se riješio, a navijači su zazivali njegov povratak: Sada igra u četvrtoj ligi

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Bio je hit igrač, a sada se muči u novom okruženju

23.9.2022.
13:29
Bruno Fantulin/PIXSELL
VOYO logo

Prošle sezone bio je apsolutni hit na travnjacima HNL-a. Briljirao je u dresu Šibenika u koji je stigao na posudbi iz Hajduka, a u prvoj polusezoni je zabio deset pogodaka i tome dodao pet asistencija te su u siječnji klubovi stajali u redu da ga potpišu. Radi se o Marinu Jakolišu, koji je u siječnju otišao u francuski Angers.

Image
CIJENJENI HRVATI /

Totalna pomama za Vatrenima, Romano javlja o velikom preokretu: Englezi i Španjolci žele 'oteti' Dalićevu uzdanicu

Image
CIJENJENI HRVATI /

Totalna pomama za Vatrenima, Romano javlja o velikom preokretu: Englezi i Španjolci žele 'oteti' Dalićevu uzdanicu

Nažalost po njega, tamo se nije snašao te je do sada skupio svega 223 minute na terenu i nije upisao nikakav učinak; ostao je bez pogotka i asistencije. U Hajduk je stigao prije tri godine iz Admire Wacker za 100 tisuća eura, a mnogi su predbacivali splitskom klubu što su ga se tako olako riješili. Navijači Hajduka su čak zazivali njegov povratak u Hajduk, bilo je to na turniru Četiri kafića u siječnju ove godine, gdje je zaradio ovacije od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi to bio i bolji potez, sada se u Francuskoj našao u katastrofalnoj situaciji.

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ne ide dobro

Naime, hrvatski krilni napadač je početkom sezone dobio priliku protiv Nantesa te se našao u svije sjajne situacije. U dva je navrata promašio priliku za pobjedu i od tada nije zaigrao za prvu momčad francuskog prvoligaša. Ne da nije igrao, nije se našao ni u igračkom kadru za ostale utakmice. Početkom rujna je debitirao za drugu momčad Angersa, koja se natječe u četvrtoj francuskoj ligi. Uspio je postići pogodak protiv Moulins-Yzuerea, a proteklog je vikenda asistirao u pobjedi nad Les Herbiersom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu ne rade nikakvu strku oko toga da njihovo pojačanje igra u četvrtoj ligi, dapače, njima je to potpuno normalno. "Trener na treninzima želi imati samo 20 igrača i s njima raditi. To je svima bilo poznato i zato ovakva odluka nije nikakvo iznenađenje", rekli su iz Angersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, Jakoliša su zazivali na Poljudu, pokazao je da može igrati u HNL-u i to sjajno, a na kraju mu se transfer karijere pretvorio u najveću noćnu moru. Postavlja se pitanje što klub želi od njega i hoće li možda napustiti Francusku već ove zime. Vjerujemo da bi se našlo mjesta za njega u Hrvatskoj, ali to ne ovisi samo o njemu, nego i o klubu koji predstavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo